GOSSIP

Το κακόγουστο αστείο του Καρόλου που ράγισε την καρδιά της Νταϊάνα

Οι δύο γιοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν το έκρυψε ποτέ, ήταν όλη της η ζωή. Τους λάτρευε και το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία.

Κι αυτό το ξέρουν όλοι. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ένα γεγονός που συνέβη την ημέρα που γεννήθηκε ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Χάρι και πως ο πρίγκιπας Κάρολος εκείνη την ημέρα ράγισε την καρδιά της γυναίκας του με ένα, το λες σίγουρα, απρεπές ως και κακόγουστο σχόλιο. Ένα σχόλιο που αποκαλύφθηκε στο βιβλίο του Andrew Norton «Νταϊάνα: Η αληθινή ιστορία της».

Όπως έχει λοιπόν πια μαθευτεί ο Κάρολος ήθελε απελπισμένα ένα κοριτσάκι, γι’ αυτό και η Νταϊάνα καθ’ όλη την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της ενώ γνώριζε το φύλο του μωρού που περιμένει το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό ως και τη γέννα.

Και εκείνη η μέρα έφτασε. Τον Σεπτέμβριο του 1984 μετά από 9 ώρες φυσιολογικού τοκετού χωρίς καν επισκληρίδιο ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor γεννιέται. Το πρώτο σχόλιο του «ευτυχή» πατέρα μπροστά στη γυναίκα του είναι: «Ω, Θεέ μου, είναι αγόρι… και όχι μόνο αυτό αλλά έχει και κόκκινα μαλλιά». (τα δύο αδέρφια της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχουν κόκκινα μαλλιά που θεωρούνται χαρακτηριστικό της οικογένειας)

Κι αν ο ίδιος εκστόμισε αυτά τα λόγια ως βρετανικό χιουμοράκι –εντάξει δεν φημίζονται για το χιούμορ τους- τα λόγια του όχι μόνο πρόσβαλλαν βαθιά την Νταϊάνα αλλά της ράγισαν την καρδιά. Δεν τα ξέχασε ποτέ και μάλλον δεν τα συγχώρησε και ποτέ.

Λίγους μήνες αργότερα στη βάπτιση του γιου τους ο Κάρολος «ξαναχτύπησε» δηλώνοντας στην μητέρα της γυναίκας του πως είναι πολύ απογοητευμένοι γιατί νόμιζαν ότι θα είναι κορίτσι».

Σύμφωνα με τις εξομολογήσεις της Νταϊάνα το διάστημα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, πριν από τη γέννα, εκείνη και ο Κάρολος ήταν πιο κοντά από ποτέ ως ζευγάρι και αυτό άλλαξε με τη γέννηση του Harry και όσα ακολούθησαν. Ήταν το σημείο μηδέν που ο γάμος τους πια έφτασε στο τέλος του κι ας ήρθε ο χωρισμός πολύ αργότερα.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!