GOSSIP

«Justice League»: αυτό είναι το τελικό τρέιλερ (vid)

Αρχίζει με έναν χαμογελαστό Σούπερμαν, κάτι που είναι παράξενο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο Σούπερμαν, όπως τον έχουμε μάθει στις δύο τελευταίες ταινίες με τον Χένρι Κάβιλ, σπανίως χαμογελάει. 

Ο δεύτερος είναι ότι ο ήρωας πέθανε στην περσινή ταινία, «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης». Σύντομα όμως διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για όνειρο που βλέπει η Λόις Λέιν και ότι ο Άνθρωπος από Ατσάλι παραμένει νεκρός – προς το παρόν τουλάχιστον.

Και μετά από αυτή την εισαγωγή, το νέο και τελικό τρέιλερ του «Justice League» ανοίγει το γήπεδο για να παίξει μπάλα η ομάδα των υπερηρώων της DC Comics. Η πρόσφατη επιτυχία της ταινίας «Wonder Woman» ευθύνεται για τα πλάνα που η ηρωίδα κλέβει από τον Μπάτμαν του Μπεν Άφλεκ, ενώ γνωρίζουμε καλύτερα τον Άκουαμαν του Τζέισον Μόμοα, τον Σάιμποργκ του Ρέι Φίσερ και τον Φλας του Έζρα Μίλερ.

Το θέαμα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό, το ερώτημα είναι αν το σενάριο θα καταφέρει να «δέσει» τους ήρωες όπως συνέβη με τους «Εκδικητές» της Marvel που, μέχρι τώρα, έχει νικήσει κατά κράτος την DC με το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!