ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού». Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, έχεις όλα τα αναγκαία πλεονεκτήματα για να το πράξεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να φροντίσεις για την δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται... ολοσχερώς, δυσχεραίνοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες σε ευνοούν κι ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη να «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπο σου, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις είναι... όλες δικές σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με τον Δία στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» θέματα που αφορούν στην δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα όμως το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου φαίνεται να δημιουργεί «θέματα» στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά είναι πιθανό να χρειαστούν την άμεση επίβλεψη αλλά και την συμπαράστασή σου.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας κρατήσουν μακριά τον έναν από τον άλλον. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει μια νέα γνωριμία, καλό είναι να ψάξεις τι υποχρεώσεις ή «υπόλοιπα» κουβαλάει από νυν και προηγούμενες σχέσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ ανάλογα ευεργετική είναι η επιρροή του και στον οικονομικό-επενδυτικό τομέα. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε προειδοποιεί να μην «πάρουν τα μυαλά σου αέρα», αφού έχεις μπροστά σου ένα δύσκολο έργο, που η διεκπεραίωση του εξαρτάται κυρίως από το πόση όρεξη έχεις για δουλειά! Επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τα «οικογενειακά βάρη», που αυτήν την περίοδο είναι αυξημένα.

Ερωτικά

Παρότι στο μυαλό σου όλα είναι περίπλοκα και δυσκολεύεσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, ή ίδια η ζωή θα σου ανάψει το «πράσινο φως». Κι από την στιγμή που αίρονται εμπόδια και επιφυλάξεις, είσαι έτοιμος/η πια να κινηθείς προς την... ευτυχία σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να εξελιχθεί υπέρ σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια θεαματική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να «δώσει» μια στενόχωρη εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, βάζει εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου γι’ αυτό καλό είναι να προνοήσεις για κάθε πιθανή «αναποδιά».

Ερωτικά

Γνωστοί και συγγενείς σε «παντρολογούν» με πρόσωπα που «σου κάνουν», χωρίς ωστόσο να ζητούν πάντα την... άδειά σου, με συνέπεια να προκύψουν παρεξηγήσεις. Ακόμη είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Με τον Δία στον Ζυγό είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού σε επικοινωνιακό επίπεδο, όλα λειτουργούν υπέρ σου. Ίσως μάλιστα, να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, προτιμώντας να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον φρόντισε να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου (αποδείξεις κλπ), ώστε να μην πληρώσεις «τζάμπα και βερεσέ» τα «σπασμένα» άλλων.

Ερωτικά

Ο Δίας στον 3ο φυσικό «οίκο» σου συμβάλλει στην βελτίωση της προσωπικής σου ζωής κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς πολλές ευχάριστες στιγμές με ένα «φλερτ» ή αγαπημένο σου πρόσωπο, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ενισχύει την εξονυχιστική ακρίβεια με την οποία εξετάζεις ή διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, χάνοντας μεν σε χρόνο αλλά κερδίζοντας σε ουσία. Κι άσε τους βιαστικούς να... σκούζουν! Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου κι αν εργαστείς με την συνήθη φιλοτιμία σου, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να υπερκαλύψεις το πλάνο σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα έξτρα έσοδο ή ένα δώρο που θα σε χαροποιήσει.

Ερωτικά

Τα προσόντα σου έλκουν περισσότερους θαυμαστές ή θαυμάστριες, ωστόσο η αμεσότητα των «προσφορών» δεν συνάδει με τους πιο αργούς χρόνους σου σε συναισθηματικά ζητήματα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου όμως... επιβάλλεται να κάνεις λίγο «σκόντο» στις αρχές σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον Δία στο ζώδιό σου να «δίνει ρέστα» ο ρόλος σου γίνεται αναπόφευκτα πρωταγωνιστικός αφού μόνον εσύ μπορείς να πετύχεις πράγματα με εύκολο και «τυχερό» τρόπο. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξεις συνεργασίες-συμφωνίες που θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος ή έστω... μονομερές υπέρ σου! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να πιστέψεις περισσότερο στις δυνατότητες σου, στέλνοντας «στο πυρ το εξώτερον» ανασφάλειες και δισταγμούς, που απλά σου «κόβουν» την τύχη.

Ερωτικά

Ο Δίας στο ζώδιο σου σε παρασύρει σε ατραπούς ευχαρίστησης κι είναι πιθανό να παρακάμψεις κάποιους «κανόνες», προκειμένου να τα ζήσεις... όλα! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δημιουργηθεί «θέμα» από τις όποιες «παρασπονδίες» σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου, παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες. Επιπλέον, ενδέχεται να «απελευθερωθείς» από μια αποκάλυψη σχετική με ένα θέμα που σε «βάραινε» ή να ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, χωρίς ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Ερωτικά

Το «παιχνίδι» είναι ανοικτό και για όσο καιρό βρίσκεσαι σε φάση διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις, αφού νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς και η καλύτερη επιλογή του σήμερα μπορεί να γίνει η... χειρότερη του αύριο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τον Δία στον Ζυγό να «υπερθεματίζει», οι συνθήκες ευνοούν την κοινωνικοποίησή σου και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Ωστόσο, στον επαγγελματικό τομέα, επικρατεί άλλο κλίμα, αφού το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρότασης, που μάλιστα φαίνεται να έχει κι «επίσημο» χαρακτήρα, μάλλον όμως δεν σου... κάνει! Γενικά υπάρχουν αρκετοί που νοιάζονται για «το καλό σου» αλλά το σίγουρο είναι ότι εσύ θα «λουστείς» τα όποια προβλήματα προκύψουν κι όχι αυτοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πιο πρακτικό και... φιλομαθή στην καθημερινότητά σου. Μπορεί επίσης να σε δικαιώσει σε πολλά, αρκεί να μην «καθηλωθείς» από τις συνήθεις ανασφάλειές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Ωστόσο αν αρχίσεις να «ψειρίζεις» τα πράγματα, μπορεί τελικά να χάσεις την ευκαιρία, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε ζητήματα που μπορούν να λυθούν στην πορεία.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον ή ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από την διαμεσολάβηση ενός κοινού γνωστού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν άριστα τους στόχους και τις βλέψεις σου. Ίσως μάλιστα η «σωτηρία» σου να βρίσκεται στο... εξωτερικό! Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό προάγει την επιμόρφωση σου και σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, η ημέρα προσφέρεται για να συζητήσεις με το ταίρι σου σχέδια και οράματα, που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν πάλι είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο ή έστω στο... διαδίκτυο!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, σε μια τέτοια περίπτωση όμως φρόντισε να μην αφήσεις... χαλαρά τα «λουριά», ούτε να γίνεις το «άλλοθι» κάποιων που στο πρόσωπό σου «ξεπλένουν τις αμαρτίες τους»! Επιπλέον, το πλαίσιο των «επίσημων» συνεργασιών σου εξακολουθεί να είναι ασύμφορο. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και σου παρέχει την δυνατότητα να βρεις χρηματοδότες ή υποστηρικτές. Από εκεί και ύστερα όλα είναι θέμα σωστής διαχείρισης.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης απέναντί σου προαναγγέλλει ραγδαίες εξελίξεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπο σου, δείχνοντας του πως δεν τον θεωρείς δεδομένο, μήπως και... προλάβεις την επερχόμενη «καταιγίδα».

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!