GOSSIP

Ροζ σκάνδαλο στο Fox News

Πανελίστρια κατηγορεί παρουσιαστή  του καναλιού ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο

Αγριεύει ο πόλεμος που κήρυξε πρώην πανελίστρια σε βάρος παρουσιαστή του Fox News, τον οποίο πριν από λίγο καιρό είχε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Η 37χρονη Σκότι Νελ Χιουζ κατέθεσε αγωγή, στην οποία κατηγορεί τον Τσαρλς Πέιν για βιασμό, ενώ καταγγέλλει ότι τα αφεντικά του σταθμού επιχείρησαν να της ρίξουν λάσπη όταν μίλησε δημόσια.

Η Χιουζ, που εμφανιζόταν περιστασιακά στο πάνελ του Πέιν σχολιάζοντας τις ειδήσεις από τον Απρίλιο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2016, όταν κόπηκε ξαφνικά, κατέθεσε την αγωγή τη Δευτέρα σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Υποστηρίζει ότι τον Ιούλιο του 2013 ο 56χρονος παρουσιαστής της εκπομπής «Making Money», ο οποίος ήταν παντρεμένος όπως κι εκείνη, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να συζητήσουν μπήκε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Τότε φέρεται ότι της επιτέθηκε λέγοντάς της «ξέρεις ότι το θέλεις» και, παρότι εκείνη έδωσε μάχη για να το αποφύγει, τη βίασε.

Στην αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση από τον παρουσιαστή, το Fox News και την εταιρία 21st Century Fox, χωρίς να καθορίζει το ύψος της, η 37χρονη υποστηρίζει ότι στη συνέχεια ο Πέιν την ανάγκασε να συνεχίσουν την εξωσυζυγική σχέση τους απειλώντας τη να τη διώξει από την εκπομπή. Η Χιουζ λέει ότι προσπαθούσε να διακόψει τη σχέση τους, αλλά ο Πέιν γινόταν βίαιος.

Όταν το 2015 έβαλε τέλος στον παράνομο δεσμό τους, οι εμφανίσεις της στην εκπομπή μειώθηκαν. Όταν, μάλιστα, μίλησε δημόσια κατηγορώντας τον παρουσιαστή για σεξουαλική παρενόχληση, το Fox News φέρεται ότι απάντησε αφήνοντας να διαρρεύσουν επιλεκτικά e-mails που αντάλλαξε με τον Πέιν, τα οποία εμφάνιζαν τη σχέση τους σαν να ήταν συναινετική. Τόσο ο Πέιν όσο και το τηλεοπτικό δίκτυο απορρίπτουν κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

 

Πηγή: Espressonews.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!