GOSSIP

Η Jessica Alba έχει πάρει ορισμένα κιλάκια και η εμφάνιση της μας αρέσει πολύ

Και είναι και πιο στιλάτη από ποτέ

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες έχουμε μάθει πως η Jessica Alba και ο Cash Warren θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια. Η ηθοποιός δημοσίευσε την είδηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας, ένα boomerang βίντεο με τις κόρες της κρατώντας ένα μπαλόνι με τον αριθμό «3». Λίγες εβδομάδες αργότερα στο baby shower που πραγματοποίησε μάθαμε πως περιμένει κοριτσάκι.

Από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της η star μας εξέπληξε τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και με το κορμί της, αφού δεν έλεγε να πάρει γραμμάριο. Όχι πως αυτό είναι απαραίτητα κακό, είμαστε πια συνηθισμένες με τις stars του Hollywood που μετά την εγκυμοσύνη τους μοιάζουν σαν μην γέννησαν ποτέ.

Πλέον όμως η Jessica μας αρέσει πολύ περισσότερο γιατί επιτέλους πήρε μερικά κιλάκια και είναι ακόμη πιο γλυκιά και όμορφη. Η κοιλίτσα της πια έχει φουσκώσει πάρα πολύ και φαίνεται ό,τι και να φορέσει. Ο φωτογραφικό φακός την απαθανάτισε το απόγευμα της Τρίτης στο Los Angeles σε έξοδο της και για μία ακόμη φορά μας έβαλε τα γυαλιά.

Η 36χρονη ηθοποιός φορούσε ένα γκρι στενό μακρύ φόρεμα, το οποίο τόνιζε την φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ δεν φορούσε και ίχνος μακιγιάζ. Η Jessica Alba κουβαλούσε τα ρούχα του συζύγου της από το καθαριστήριο και ήταν αρκετά εμφανές και στο πρόσωπο της πως έχει πάρει πια κάποια κιλάκια.

 

Πηγή: Queens.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!