GOSSIP

Colin Farrell: Μιλά για την πρώτη φορά που ο 14χρονος -με ειδικές ανάγκες- γιος του, περπάτησε (vid)

Ο 41χρονος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο σκοτεινό δράμα «The Killing of a Sacred Deer», και που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθιμος, μίλησε για το γιο του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Ο Farrell, ο οποίος παίζει έναν πατέρα που πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση στην ταινία, μοιράστηκε μια χαρούμενη ιστορία από την πραγματική του ζωή και από τον πραγματικό ρόλο του μπαμπά. «Όταν ο James έκανε τα πρώτα του βήματα λίγες εβδομάδες πριν από τα τέταρτα γενέθλιά του, ήταν αρκετά εκπληκτικό και τρομερό που το είδα», λέει ο Farrell στη συνέντευξή του.

Ο πρώτος γιος του ηθοποιού, ο οποίος γίνεται 14 ετών την επόμενη εβδομάδα, έχει μια σπάνια γενετική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Angelman, η οποία προκαλεί κινητικές και αναπτυξιακές αναπηρίες, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων.

Ο Farrell εξήγησε ότι ενώ όταν ένα οποιοδήποτε παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα είναι μια σημαντική στιγμή, για εκείνον εκείνη η μοναδική στιγμή της πρώτης φοράς, σήμαινε κάτι παραπάνω, μιας και ο γιος του εργάστηκε σκληρά για να καταφέρει εκείνο το ορόσημο.

«Οι άνθρωποι μιλάνε για τα πρώτα βήματα των παιδιών τους και προφανώς είναι μια μνημειώδης στιγμή αλλά αν σου έχουν πει ότι το παιδί σου μπορεί να μην περπατήσει ποτέ και μετά βλέπεις αυτά τα μικρά βήματα να γίνονται είναι κάτι το διαφορετικό!».

Δείτε την εξομολόγησή του στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!