WOMEN'S GUIDE

NYFW S/S18: Τα Ραπουνζέλ μαλλιά είναι ένα από τα μεγάλα trends!

Τα Ραπουνζέλ μαλλιά ήταν το big thing του καλοκαιριού που πέρασε και για μια ακόμη φορά το ένστικτό μας λειτούργησε άριστα και τα δοκιμάσαμε. 

Δες εδώ όλα τα info για το πώς μπαίνουν, πόσο κάνουν κλπ. Αλλά να που το συγκεκριμένο hair trend δεν έριξε αυλαία με το τέλος του καλοκαιριού.

Αυτή την περίοδο γίνεται το fashion week στην Νέα Υόρκη για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017-'18. Εκεί τα πολυυυυυυυυυυυ μακριά μαλλιά πρωταγωνιστούν για μια ακόμη φορά και δεν τα είδαμε μόνο στην Kim Kardashian...

Τα ίδια μαλλιά έκλεψαν τις εντυπώσεις από τα υπέροχα ρούχα και στο show του Phlipp Plein. Το θέμα του show ήταν το "good girl gone bad" και τα ρούχα ήταν εμπνευσμένα είτε από τα καλά κορίτσια είτε από τα κακά κορίτσια. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις είδαμε μακριά μαλλιά με μήκη που άγγιζαν το πάτωμα.

Προφανώς και κανένα από τα μοντέλα δεν είχε αυτά τα μαλλιά αλλά το αποτέλεσμα οφείλεται στα extensions. Η διαδικασία, λοιπόν, ήταν η εξής: αρχικά έκαναν χωρίστρα στη μέση και έκαναν μια γαλλική πλεξίδα προς το πλάι. "Τοποθετήσαμε τα extensions στο ύψος του αυχένα επειδή ήταν πολύ βαριά" δήλωσε η επικεφαλής Tina Outen.

Πηγή: TLife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!