MEN'S GUIDE

4 πράγματα που πρέπει να προσέχεις όταν αγοράζεις t-shirt

Ακόμη και αν μοιάζεις με τον Chris «Thor» Hemsworth.

Υπάρχει λόγος που κάποιες φορές απογοητεύεσαι με τα t-shirts που αγοράζεις. Είναι επειδή δεν δίνεις βάση στο πως «κάθονται» σε σένα. Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικό σωματότυπο και τα ρούχα προφανώς θα διαφέρουν και στο πως φαίνονται.

Πριν κάνεις την επόμενη αγορά ρίξε μία ματιά παρακάτω. Θα σου κάνει την ζωή λίγο πιο εύκολη.

1. Δώσε βάση στους ώμους

Κανονάς: δεν αγοράζεις ποτέ t-shirt που δεν σου κάθεται καλά στους ώμους. Θα σε δείχνει σακουλιασμένο και σαν να έχεις μπει εσύ στο πλύσιμο αντί για το ρούχο. Το κάθε κόψιμο είναι διαφορετικό και η γραμμή δεν είναι ποτέ η ίδια. Οπότε πριν πας στο ταμείο φρόντισε να δοκιμάσεις και τα υπόλοιπα νούμερα. Υπάρχουν άνθρωποι που φορούν για παράδειγμα medium αλλά χρειάζονται large λόγω της γραμμής. Οπότε δώσε ιδιαίτερη προσοχή.

2. Δεν χρειάζεται να είναι όλα slim fit

Ναι είναι της μόδας, αλλά ένα καλό t-shirt δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα slim fit για να σου κάθεται καλά. Σε συγκεκριμένες ποιότητες, η regular γραμμή πέφτει πολύ πιο αρμονικά πάνω στην πλάτη σου. Σκοπός του t-shirt άλλωστε, είναι να σου προσφέρει άνεση και όχι να σε πνίγει.

3. Μην το παρακάνεις ποτέ με το V

Ακόμη και αν είσαι από τους τύπους που τη βγάζουν όλη μέρα στο γυμναστήριο, δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνεις. Το κόψιμο στο λαιμό του t-shirt πρέπει να είναι διακριτικό. Από την στιγμή που δεν είσαι μοντέλο του Instagram που τα τσεπώνει για να δείχνει ό,τι καινούργιο και περίεργο και κυκλοφορεί στη μόδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος το V σου να καταλήγει μέχρι το στήθος. Keep it simple και χαλαρά. Καλύτερα να κυκλοφορήσεις χωρίς την μπλούζα παρά έτσι.

4. Προσοχή με τις τρίχες

Αν σου αρέσουν τα λίγο πιο ανοιχτά t-shirts (αυτά που κάνουν V δηλαδή), δώσε βάση στην τριχοφυΐα σου. Στην περίπτωση δηλαδή που είσαι τριχάρπαστος και δεν γουστάρεις να ξυρίζεσαι (και λογικό), καλύτερα να προτιμήσεις κάτι πιο «κλειστό» ώστε να μην δραπετεύουν οι τρίχες. Εκτός και αν είσαι από εκείνους τους τύπους που κάνουν συνεχώς αποτριχώσεις.

 

Πηγή: ratpack.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!