WOMEN'S GUIDE

Μια νέα μάσκα πολλαπλών ιδιοτήτων καθαρίζει εις βάθος σε δύο μόνο λεπτά

Η Clinique παρουσιάζει τη ΝΕΑ Pep-Start™ Double Bubble Purifying Mask για να αποκαλύψετε μια πιο λεία επιδερμίδα με τη δύναμη των φυσαλίδων.

Η ΝΕΑ Pep-Start™ Double Bubble Purifying Mask, είναι μια αναζωογονητική μάσκα καθαρισμού σε μορφή τζελ, η οποία καθαρίζει το δέρμα βαθιά και το προετοιμάζει για το μακιγιάζ. Μέσα σε λίγα λεπτά, αυτή η μοναδική φόρμουλα αρχίζει να μετατρέπεται από ένα ροζ τζελ σε μια λευκή στρώση από μικρές λευκές φυσαλίδες, οι οποίες αφαιρούν τα κατάλοιπα και τις ακαθαρσίες που υπάρχουν στο δέρμα. Η αναζωογονητική αίσθηση των φυσαλίδων μαζί με τα συστατικά απολέπισης, αφαιρούν την επιφανειακή λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες, αποκαλύπτοντας πιο μαλακό, λείο, έτοιμο-για-μακιγιάζ δέρμα.


Χρήση.

Ανακινήστε πριν από κάθε χρήση. Εφαρμόστε ένα ομοιόμορφο στρώμα πάνω σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε το για 2 λεπτά και παρακολουθήστε τη μάσκα να μετατρέπεται σε μια στρώση μικροσκοπικών, καθαριστικών φυσαλίδων. Για να αφαιρέσετε, κάνετε μασάζ με ζεστό νερό και ξεπλένετε. Στεγνώνετε το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές τη βδομάδα. Τελειώστε εφαρμόζοντας ενυδατική κρέμα.

Το ΝΕΟ Pep-Start™ Double Bubble Purifying Mask είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!