ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας - Προβλέψεις από 24 έως 31 Ιουλίου 2017

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα γεμάτο πάθος και συναίσθημα και εξελίξεις σε πολλούς τομείς.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή περιστρέφεται γύρω από θέματα του παρασκηνίου. Υπάρχουν μυστικά μεταξύ των γύρω σου και εσένα, ενώ υπάρχουν ζητήματα που εξελίσσονται παρασκηνιακά. Το μυστήριο και η μυστικότητα κυριαρχούν στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, κάποιες πτυχές θα φωτιστούν και θα μπορέσεις να κατανοήσεις κάποια ανεξήγητα για εσένα γεγονότα. Το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού θα κρατήσει για λίγο ακόμη και η αγωνία θα συνεχιστεί. Για να δούμε τι ενδιαφέρον θα προκύψει! Ίσως κάτι νέο έρθει στην επιφάνεια που θα είναι ικανό να σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή στον τομέα που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως θα κυλήσει ευχάριστα μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο συναίσθημα και αγάπη. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις για λάθη του παρελθόντος που επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι single, μην επαναπαύεσαι καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και με τη δική σου δραστηριοποίηση μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι για την αισθηματική σου ζωή. Για τον καθένα διαφέρει, για αυτό ξεκαθάρισε τι ζητάς, γιατί θα συναντήσεις ό,τι επιδιώκεις! Το τέλος της εβδομάδας ειδικά, είναι ιδανικό για να αλλάξεις την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Το ζώδιό σου επηρεάζεται θετικά στον τομέα της επικοινωνίας, γεγονός που σου δίνει εξαιρετική άνεση να μεταφέρεις τις σκέψεις σου και ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνεις το στόχο σου. Μπορείς να δώσεις νέο αέρα στις συνεργασίες σου και να προωθήσεις τη δουλειά σου καθώς η διαπραγματευτική σου δεινότητα μπορείς να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις. Ο τομέας της οικονομίας, αρχίζει να βελτιώνεται με τα σημάδια ανάκαμψης να είναι πλέον αισθητά. Τώρα θα μπορέσεις χωρίς άγχος να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και να κλείσεις εκείνα τα κεφάλαια που πρέπει.

 


ΤΑΥΡΟΣ
Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται στον τομέα της ζωής σου που περιλαμβάνει τις κοινωνικές επαφές και αλληλεπιδράσεις. Όλο και κάτι νέο συμβαίνει με τα πρόσωπα γύρω σου, άλλοτε καλό και άλλοτε άσχημο και αυτό κάνει την ψυχολογία σου να αλλάζει διαθέσεις από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσπαθείς να βρεις τον εαυτό σου ανάμεσα στους άλλους, τα όρια που σε καθορίζουν καθώς και το επιθυμητό σημείο που θέλεις να φτάσεις. Μην αφήσεις την κούραση να σε εμποδίσει στην αναζήτησή σου. Πολύ σύντομα θα βρεις το ρόλο σου και τότε όλα θα είναι πλέον ξεκάθαρα.

Αισθηματικές
Πολύ καλά τα νέα για την αισθηματική σου ζωή! Οι πλανήτες κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν ζωντάνια και φως στον τομέα της σχέσης σου. Τα φλογερά συναισθήματα μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα θα σας οδηγήσουν σε στιγμές πάθους και ευχαρίστησης. Μην αφήσεις το δισταγμό να σε εμποδίσει. Αν είσαι single, ανατροπές αναμένονται και για το δικό σου ζώδιο. Πολύ δυνατές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα ταράξουν τα ήσυχα νερά της ζωής σου. Μην αφήσεις την ευκαιρία χαμένη.

Επαγγελματικές
Ο τομέας της καριέρας βρίσκεται σε μια παραγωγική περίοδο και οι υποθέσεις εκεί εξελίσσονται καλώς. Σε διακρίνει η όρεξη και η εργατικότητα με αποτέλεσμα να αγγίζεις την τελειομανία. Συνέχισε σύμφωνα με τις αντοχές σου. Δεν χρειάζεται να πιέζεσαι πιο πολύ από ό,τι αντέχεις. Στα οικονομικά σου, οι ανάγκες είναι αρκετές και εσύ πάλι συνεχίζεις να ξοδεύεις. Προκειμένου να μην εκτροχιαστείς και χάσεις τον έλεγχο, φρόντισε να κινείσαι με βάση τον προϋπολογισμό σου. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς στο μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα κινείται γύρω από τα θέματα που αφορούν στην καριέρα ή τις σπουδές σου. Οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές και ικανές να σου γεμίσουν ασφυκτικά το πρόγραμμα. Θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σου για αρκετούς μήνες. Συνεπώς, φρόντισε να μείνεις συνεπής στα πιστεύω και τις επιδιώξεις σου για να αποφύγεις πισωγυρίσματα κάπου παρακάτω. Ο κοινωνικός σου περίγυρος κρίνεται ισχυρός σύμμαχος σε όλη αυτήν την κατάσταση, καθώς η ανταπόκρισή τους και οι πληροφορίες που θα σου δώσει θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα με τα μάτια της ψυχής σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την περίοδο, υπάρχουν μικροεμπόδια και ζητήματα που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να αποφασίσεις να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να επιτρέψεις στο ενδιαφέρον και την αγάπη σου για το ταίρι σου να σε καθοδηγήσουν. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα και αυτό το οφείλεις στο γερό υπόβαθρο στο οποίο στηρίζεται η σχέση σου. Θυμήσου το και θα δεις θεαματικές αλλαγές στην μεταξύ σας κατάσταση. Αν είσαι single, δοκίμασε να δεις τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία και θα διαπιστώσεις πράγματα που μέχρι τώρα δεν ήθελες να δεις! Κάτι πολύ ουσιαστικό μπορεί να προκύψει από εκεί.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά συνεχίζεις να κινείσαι αρκετά καλά. Έχεις ενέργεια, όρεξη για δουλειά και αποφασιστικότητα. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τα όπλα σου που σε βοηθούν να φτάσεις στην επιτυχία. Πως θα γίνει αυτό; Κάνοντας τις σωστές επιλογές σε θέματα που τώρα τελευταία έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το μυαλό σου. Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες λειτουργούν καταλυτικά στην πορεία σου μέχρι το στόχο. Η οικονομική σου κατάσταση είναι επιτέλους ισορροπημένη, αρκεί να συνεχίσεις το δρόμο που έχεις ακολουθήσει. Αυτός περιλαμβάνει προσοχή στα έξοδα και πειθαρχία στον προγραμματισμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ρομαντική ψυχή και αναζητάς το όμορφο, το ιδανικό, αυτό που θα σε ταξιδέψει στη γνώση και την αυτοπραγμάτωση. Η εβδομάδα αυτή δίνει έμφαση ακριβώς σε αυτήν την πλευρά σου και περιστρέφεται γύρω από θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης. Θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα κάνεις εκείνες τις επιλογές που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στο στόχο ή αν θα αφήσεις το φόβο να σε συγκρατήσει και να σε κρατήσει δέσμια της λογικής και της πραγματικότητας. Τα άσχημα νέα είναι ότι πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου, αλλά τα καλά νέα είναι ότι οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου και είναι ξεκάθαρες.

Αισθηματικές
Θα πρέπει να παραδεχθείς ότι έχεις επιτρέψει σε κάποια ζητήματα να δημιουργήσουν αποστάσεις στη σχέση σου και να επιβαρύνουν το κλίμα. Το καλό όμως είναι ότι την περίοδο αυτή σου δίνεται η ευκαιρία να επανορθώσεις, έτσι ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες ανάμεσα στο σύντροφό σου και εσένα. Αν χρειαστεί, μηδένισε το κοντέρ και ξεκίνα από την αρχή. Είναι βέβαιο, πως το ταίρι σου δεν θα είναι αντίθετο σε κάτι τέτοιο. Τόλμησε λοιπόν, και απόλαυσε τα οφέλη! Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή υπόσχεται να σου προσφέρει τις προϋποθέσεις για να αφήσεις την ευτυχία να τρυπώσει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Αν και θα υπάρξουν δυσκολίες στη δουλειά σου, τελικά τα πράγματα θα κυλήσουν καλά. Το κλειδί για τη θετική έκβαση βρίσκεται στα χέρια σου και έχει να κάνει με τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στους συναδέλφους. Δείξε πνεύμα συνεργασίας και μην ξεσπάς επάνω τους. Νέα ξεκινήματα επωφελούνται, αρκεί να γίνουν μετά από ώριμη σκέψη. Η οικονομική σου κατάσταση την εβδομάδα αυτή, δείχνει να έχει σημάδια αστάθειας και να μεταβάλλεται εύκολα εξαιτίας κακής διαχείρισης. Επομένως, πάρε δραστικά μέτρα, χαλιναγώγησε τον παρορμητισμό σου και θα δεις αμέσως να αλλάζουν οι συνθήκες στον οικονομικό τομέα.

 

ΛΕΩΝ
Δάνεια, φόροι, κληρονομιές και άλλοι οικονομικοί όροι, σύνθετοι και απλοί, αναμένεται να κυριαρχήσουν τις επόμενες ημέρες. Τα οικονομικά σου ζητήματα πρωτοστατούν στη λίστα των υποχρεώσεών σου. Αυτά είναι που επηρεάζουν και τους υπόλοιπους τομείς και τελικά μπορεί να οδηγηθείς σε νέα ξεκινήματα ή ακόμη και να αλλάξεις τις καθημερινές σου σταθερές. Ίσως προβείς σε μια μετακόμιση ή αλλαγή στα πάγια που σου ανήκουν. Το χρήμα κυριαρχεί στη ζωή σου και επηρεάζει τις αποφάσεις σου. Όμως, όπως και να έχει, προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο και να υπολογίσεις το συμφέρον το δικό σου και της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές
Ίσως είχες καιρό να νιώσεις έτσι. Η εύνοια των πλανητών πλάθει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για εσένα και το σύντροφό σου. Οι επιθυμίες σου παίρνουν σάρκα και οστά. Ο σύντροφός σου χορεύει μαζί σου το χορό της απόλαυσης και του συναισθήματος. Μπορείς εύκολα να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που κάνεις από κοινού με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, συνέχισε να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις καθώς το τέλος της εβδομάδας υπόσχεται να σου δώσει ευκαιρίες να αλλάξεις το τοπίο της ζωής σου στον τομέα αυτόν.

Επαγγελματικές
Ευοίωνα τα πράγματα στον τομέα της καριέρας. Δεν αναμένονται ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα με την ισορροπία να κυριαρχεί στο χώρο της εργασίας. Θετική έκβαση αναμένεται για θέματα που έδειχναν κολλημένα μέχρι τώρα. Αν υπάρχουν σκέψεις για νέα ξεκινήματα θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να τα υλοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται προσοχή, καθώς απρόσμενα έξοδα θα ταράξουν τα ήρεμα νερά. Προκειμένου να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, φρόντισε να λειτουργήσεις με πειθαρχία και σχέδιο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η θέση των πλανητών θα σου χαρίσουν μια εβδομάδα που θα ξεκουραστείς αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα της εύνοιας που δέχεσαι και σε κάνει αρκετά δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Με λίγα λόγια, με ό,τι καταπιάνεσαι θα καταφέρνεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Αυτό θα σου δημιουργήσει ανακούφιση και ενθουσιασμό. Παράλληλα, νέα πρόσωπα στον κοινωνικό σου περίγυρο κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου και λειτουργούν καταλυτικά σε καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, είτε με τις ιδέες τους είτε με την δραστηριοποίησή τους.

Αισθηματικές
Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η εβδομάδα στην αισθηματική σου ζωή. Η καθημερινότητά σου θα είναι και εδώ άνετη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ή αναταραχές. Θα έχεις τη διάθεση να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, γεγονός που το έχει ανάγκη και εκείνος από την πλευρά του. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας, αφού η περίοδος σε βοηθάει να σκεφτείς σωστά. Αν είσαι single, έφτασε η στιγμή που περίμενες. Η τύχη είναι με το μέρος σου και είναι πολύ εύκολο πια να βρεις αυτό που σου αξίζει.

Επαγγελματικές
Έχεις όρεξη και κέφι να δουλέψεις και να πετύχεις. Έχεις υψηλούς στόχους και κάνεις ό,τι μπορείς για να τους φτάσεις. Με τέτοια στάση λοιπόν δεν μπορεί παρά να γευθείς την επιτυχία. Η εβδομάδα θα σου φέρει τους καρπούς των προσπαθειών σου, παρά τα όποια πρόσκαιρα προβλήματα προκύψουν. Η οικονομική σου κατάσταση, ζητάει από εσένα να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Είσαι επιρρεπής στις σπατάλες και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Απρόσμενα γεγονότα κάνουν την εμφάνισή τους αυτήν την εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές, το πρόγραμμά σου βαρύ και η εργασία σου θα κρατάει τα ηνία. Ωστόσο, δεν θα πρέπει όλο αυτό να σε τρομάξει. Απεναντίας, έτσι θα έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις και να προωθήσεις κάποιες νέες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα παίζει καθοριστικό ρόλο. Χρειάζεσαι έναν καλό προγραμματισμό και συνέπεια για να σε οδηγήσουν ως το τέλος του δρόμου… την επιτυχία!

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα γεμάτο πάθος και συναίσθημα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να το απολαύσεις παρέα με το σύντροφό σου και να βουτήξεις στη θάλασσα της απόλαυσης. Έτσι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κάνεις την εκ βαθέων εξομολόγηση που έχεις στο μυαλό σου. Μόνο λύτρωση έχεις να κερδίσεις από αυτήν, επομένως μην διστάσεις στιγμή να την πραγματοποιήσεις. Αν πάλι μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει κανείς να ξυπνήσει το πάθος μέσα σου, μην εκπλαγείς αν τα δεδομένα αλλάξουν απότομα. Έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία που θα ταράξει για τα καλά τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Ευχάριστα τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σου. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εμπόδια που σε ταλαιπωρούν εσύ θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Νέα ξεκινήματα θα γίνουν η αιτία να γευθείς την επιτυχία πολύ σύντομα. Ακόμη και η οικονομική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις νέες πηγές εσόδων. Ανοδική πορεία σε περιμένει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αναμένεται να σε προβληματίσει αρκετά. Δεν θα σε απασχολήσουν τόσο οι καταστάσεις γύρω σου, όσο αυτή η εσωτερική φωνή που συχνά πυκνά σου μιλάει και σου ζητάει να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου. Η αναζήτησή σου θα είναι πνευματικής φύσης και θα θελήσεις να κοιτάξεις μέσα σου προσπαθώντας να το κάνεις με ξεκάθαρη ματιά. Αυτό δεν είναι εύκολο και το ξέρεις, αλλά στο τέλος πάντα αποζημιώνεσαι. Τι θα γίνει στο μέλλον, τι πρέπει να αλλάξεις στο παρόν σου, ποια πρόσωπα πρέπει να μείνουν και ποια πρέπει να φύγουν; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα αναζητήσουν απαντήσεις.

Αισθηματικές
Είσαι πεισματάρα και το ξέρεις. Είναι πολλές οι φορές που αφήνεις τον εγωισμό σου να σε οδηγεί και συνήθως να σου δημιουργεί προβλήματα. Φρόντισε λοιπόν αυτήν τη φορά να αλλάξεις συνήθειες και να προσεγγίσεις το σύντροφό σου με κατανόηση και ταπεινότητα. Έτσι, θα νιώσεις ηρεμία και ανακούφιση, αφού θα μπορέσεις να πεις όλα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Οι ρομαντικές στιγμές θα σε αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Αν είσαι single, μην αφήνεις την πικρία να σε επηρεάζει. Βγες, διασκέδασε, βρες τον εαυτό σου και με την εύνοια των πλανητών θα έρθει απροσδόκητα αυτό που λαχταράς.

Επαγγελματικές
Το κλίμα στα επαγγελματικά σου αναμένεται αρκετά καλό. Θα χρειαστεί ωστόσο να είσαι προσεχτική με τα πρόσωπα που μοιράζεσαι τα σχέδιά σου. Θα πρέπει να τα εμπιστεύεσαι και να είσαι σίγουρη για αυτά. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και ζύγισμα πριν τις αποδεχθείς ή τις απορρίψεις. Η οικονομική σου κατάσταση, δεν θα είναι πολύ καλή για αυτό κρίνεται αναγκαίο να είσαι διπλά προσεκτική με τα έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ζωή σου θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Θα πρέπει να δείξεις κατανόηση και να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς εκεί που χρειάζεται. Σε καμιά περίπτωση δεν ωφελούν οι ακραίες αντιδράσεις. Μπορεί να υπάρχουν ζητήματα που σε ενοχλούν ή θέλεις οι άλλοι να αλλάξουν, αλλά έχεις σκεφτεί μήπως και οι άλλοι έχουν αντίστοιχες σκέψεις με εσένα; Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και με διάθεση συνεννόησης, θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου σου. Η ένταση θα αποκλιμακωθεί και η ηρεμία θα επικρατήσει.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα ανήκει σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, καθώς η σχέση σου με το σύντροφό σου πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις αλλαγές που έχεις στο νου σου. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και τους δυο σας και θα προχωρήσει τη σχέση σας ένα βήμα πιο κάτω. Αν είσαι single, μάθε ότι οι μέρες αυτές αναδεικνύουν τη γοητεία σου και σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική. Άρα πόσο δύσκολο νομίζεις ότι είναι να τραβήξεις τα βλέμματα και ανάμεσα σε αυτά να βρεις εκείνο που θα σε αναστατώσει;

Επαγγελματικές
Το κλίμα στην εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και ισορροπημένο. Μπορείς να κάνεις την αρχή σε νέες συνεργασίες ή σε υποθέσεις που μέχρι τώρα βρίσκονταν μόνο στα σκαριά. Έχεις ακόμη την ευχέρεια να προσπεράσεις εκείνα τα εμπόδια που σου εμποδίζουν τα πλάνα σου. Η οικονομική σου κατάσταση δεν χαρακτηρίζεται άσχημη, αλλά δεν θα σου επιτρέψει και σπατάλες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα φώτα πέφτουν επάνω σου και η διαπραγματευτική σου ικανότητα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό που επιθυμείς μπορείς να το επικοινωνήσεις στους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι ώστε να μην σου αντιστέκεται κανείς. Στις φιλικές σου συναναστροφές είσαι η ψυχή της παρέας και το πρόσωπο που δίνει τον παλμό στη διασκέδαση. Πέρα από το κοινωνικό σου πρόσωπο, ο δυναμισμός σου σε βοηθάει να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα και να ολοκληρώσεις τις εκκρεμότητες.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα ρομαντισμού και αγάπης μέσα στο οποίο θα περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου. Ακόμη κι αν το τελευταίο διάστημα υπήρξαν μικροδιαφορές μεταξύ σας, τώρα κάτι τέτοιο ανήκει στο παρελθόν. Μια νέα αρχή είναι μπροστά σου, ελεύθερη από οποιοδήποτε πικρό συναίσθημα. Αν είσαι single, θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο ιδιαίτερο που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηρίζεται από ευκαιρίες για αλλαγές και βελτιώσεις στο χώρο της εργασίας σου. Το περίμενες τόσο καιρό και πλέον δικαιωματικά μπορείς να παίξεις με άνεση τα χαρτιά σου. Πιθανόν να μπορέσεις να κάνεις κάποιες συνεργασίες ή να ξεκινήσεις νέα έργα. Άφησε το δημιουργικό σου οίστρο να σε κατευθύνει. Οικονομικά θα δεις βελτίωση μιας και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι εκκρεμότητες δρομολογούνται και πολλές υποθέσεις παίρνουν τον δρόμο τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε η ώρα να σπάσεις τα δεσμά που εσύ η ίδια βάζεις στον εαυτό σου. Διώξε τις μαύρες σκέψεις και τις αμφιβολίες. Αγάπησε τον εαυτό σου και επίτρεψέ του να κάνει λάθη, να δραστηριοποιηθεί και γενικότερα επίτρεψέ του... να ζήσει! Μην υπολογίζεις τα λόγια που ακούς και τις επιθυμίες των άλλων. Η ζωή σου σού ανήκει και ξέρεις πολύ καλά τί μπορεί να σε κάνει χαρούμενη. Η διάθεσή σου θα φτιάξει αισθητά και θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τα βαθύτερα "θέλω" σου.

Αισθηματικές
Η συναισθηματική σου ζωή ανθοφορεί και χαρακτηρίζεται από φωτεινά χρώματα και ζεστά συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να κοπιάσεις για να φτιάξεις το κλίμα, καθώς γίνεται ρομαντικό από μόνο του με τη συνδρομή του πλανητικού σκηνικού. Οι εποχές που ήταν πιο δύσκολες έχουν περάσει και η πικρή γεύση στα χείλη έχει ξεχαστεί δια παντός. Η σχέση ακολουθεί νέα μονοπάτια και θεωρείται πολλά υποσχόμενη. Αν είσαι single, συνέχισε με την επιμονή που σε διακρίνει, καθώς η τύχη σε ευνοεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συνεπάρει και θα σου δημιουργήσει νέες προοπτικές.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή αρχίζει να κάνει βήματα προόδου καθώς πολλά ζητήματα δρομολογούνται. Αν θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου θα πρέπει να συνεργαστείς με άτομα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αν θελήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα η περίοδος σε ευνοεί. Νέες επενδύσεις και μεγαλόπνοα σχέδια χρειάζονται προσοχή καθώς η οικονομική σου κατάσταση δεν το επιτρέπει. Τα έξοδα του τελευταίου διαστήματος σε έχουν παρασύρει και σου έχουν χαλάσει τον προγραμματισμό.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι πολύ κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων σου και την επίτευξη των στόχων σου. Επομένως, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία και τη λογική σου ώστε να κάνεις προσεκτικά τα επόμενα βήματα. Η επιπολαιότητα μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να καταστρέψει ό,τι έχεις χτίσει μέχρι τώρα. Η ψυχολογία σου είναι πολύ καλή και φροντίζεις να την φτιάχνεις κι άλλο μέσω των κοινωνικών σου συναναστροφών.

Αισθηματικές
Το ταίρι σου βρίσκεται δίπλα σου για να σε στηρίξει με υπομονή και ενδιαφέρον. Για αυτό φρόντισε και εσύ να ανταποκριθείς το ίδιο, αφήνοντας στην άκρη ό,τι σε απασχολεί και κυρίως προστατεύοντας το σύντροφό σου από όλα αυτά. Θα έχεις την ευχέρεια να περάσεις καλά μαζί του, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις. Αν υπάρχει η σκέψη για μια μικρή εξόρμηση ή ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα ιδιαίτερο μέρος, οι μέρες βοηθούν να υλοποιηθούν τα αντίστοιχα σχέδια. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που μπορείς να κάνεις μαζί του σχέδια, η περίοδος είναι άκρως ευνοϊκή για να ανατραπούν τα πάντα στην αισθηματική σου ζωή!

Επαγγελματικές
Ο τομέας των επαγγελματικών απαιτεί ψυχραιμία από πλευράς σου, καθώς επίσης και έναν ιδιαίτερο χειρισμό προκειμένου να φτάσεις εκεί που θέλεις. Ειδικά η αρχή της εβδομάδας χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις και πολύ καλή σκέψη πριν λάβεις αποφάσεις. Οι ισορροπίες με τα πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος μπορούν εύκολα να διαταραχθούν και για αυτό θα πρέπει πράξεις τα δέοντα. Η οικονομική σου κατάσταση δεν αντέχει σπατάλες και παραλογισμούς. Επομένως, φρόντισε να ζυγίζεις καλά την κάθε κίνησή σου που απαιτεί χρήματα για να πραγματοποιηθεί. Αν υπάρχουν νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα μπορείς τώρα να ασχοληθείς μαζί τους.

Πηγή: tilfe.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!