WOMEN'S GUIDE

H Kylie Jenner λανσάρει μια limited edition σειρά με γυαλιά ηλίου [εικόνες]

Στα 19 της χρόνια η Kylie Jenner έχει γινει ζάμπλουτη και συνεχίζει να θησαυρίζει, αφού εκτός από τα εσοδά της από τη συμμετοχή της στο reality show των Kardashians, η ίδια έχει στήσει μια επιτυχημένη εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς, ενώ μαζί με την αδελφή της Kendall έχουν και το δικό τους fashion brand.

Τώρα η Kylie αποφάσισε να επεκτείνει τη δράση της και στα αξεσουάρ (ήδη έχει κυκλοφορήσει και τσάντες και μαγιό και κάποια άλλα αξεσουάρ μέσα από το Kendall + Kylie) και συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει μια συνεργασία με την εταιρεία γυαλιών ηλίου Quay της Αυστραλίας.


Η Kylie σχεδίασε μια limited edition σειρά με γυαλιά ηλίου, που οι τιμές τους κυμαίνονται γύρω στα 70 ευρώ. Η σειρά  Quay x Kylie gθα είναι διαθέσιμη μέσω του quayaustralia.com στις 11 Ιουλίου και αναμένεται να γίνει sold out (όπως και όλα όσα κατά καιρούς έχει λανσάρει η Kylie).


Η συλλογή περιλαμβάνει 4 διαφορετικούς τύπους γυαλιών ( με φακό σε σχήμα καμπυλωτού ρόμβου, με cat eye γωνίες, αλλά και μάσκα και aviators σε στυλ 90s ) και ο καθένας από αυτούς τους τύπους κυκλοφορεί σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς φακών και σκελετού.

Πάρτε μια γεύση


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!