VIRAL

H λεπτή μέση αυτού του μοντέλου προκάλεσε αντιδράσεις [βίντεο]

Είναι η σύζυγος του Ρώσου ποδοσφαιριστή  Pavel Pogrebnyak και η ίδια είναι διάσημο μοντέλο και γυμνάστρια, αλλά τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών με αφορμή ένα βίντεο στο οποίο μετρούσε τη μέση της.

Το όνομά της είναι Maria Pogrebnyak-Shatalova και είναι μητέρα τριών παιδιών και πρόσφατα ανέβασε στο προφίλ της στο Instatgram ένα βίντεο στο οποίο μετρούσε τη μέση της η οποία έχει περίμετρο μόλις 58 εκατοστά. Η ίδια μιλούσε για "προσωπική νίκη".


Όμως αυτό το βίντεο προκάλεσε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια με άλλους να τη κατηγορούν για photoshop, και  άλλους να της θυμίζουν πως αυτές οι διαστάσεις είναι φυσιολογικές για ένα αγοράκι 7 ετών και όχι για μια ενήλικη γυναίκα και κάποιοι σχολίαζαν πως πάσχει από νευρική ανορεξία.


Η ίδια μετά τα εκατοντάδες σχόλια έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και είπε πως παλιά έτρωγε όσο ήθελε και μετά έκανε υπερβολικά έντονη γυμναστική και πως μόνο μετά από 3 εγκυμοσύνες κατάφερε επιτέλους να ελέγξει τη λαιμαργία της και άρχισε να τρώει υγιεινά και ισορροπημένα και για αυτό μίλησε για προσωπική νίκη.


Ωστόσο και αυτή η εξήγηση δεν σταμάτησε τα αρνητικά σχόλια καθως πολλοί τονίζουν πως οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να επανέλθουν στα αρχικά κιλά τους μετά από τον τοκετό και την κατηγορούν πως προωθεί ανθυγιεινά και μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!