WOMEN'S GUIDE

Η Clinique παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα για την αντηλιακή προστασία σου

Η Clinique δημιούργησε δύο νέα προϊόντα ομορφιάς και αντηλιακή προστασίας για γυναίκες απαιτητικές, έξυπνες και επιλεκτικές όσον αφορά την  φροντίδα του δέρματος τους, οι οποίες είναι το ίδιο επιλεκτικές όταν πρόκειται για την προστασία του δέρματος τους από τον ήλιο. 

NEW SPF 30 Oil-Free Face Cream: Λατρέψτε το δέρμα σας

Όλα τα προϊόντα της Clinique ελέγχονται διεξοδικά, εξασφαλίζοντας την ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος. Οι έρευνες δείχνουν ότι η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία είναι μία από τις κύριες αιτίες πρόωρης γήρανσης. Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique SPF 30 Oil-Free Face Cream, ένα κρεμώδες, βελούδινο αντηλιακό με ένα μοναδικό μείγμα ορυκτών και παραδοσιακών αντηλιακών για προστασία από τις υπεριώδη ακτίνες UVA / UVB με αναλογία 3: 1 και ενάντια στην γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο. Αυτή η ελαφριά, χωρίς λιπαρά φόρμουλα, δεν ξηραίνει το δέρμα, απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει κατάλοιπα στο δέρμα και φοριέται  ακόμη και κάτω από το μακιγιάζ.

Το ΝΕΟ Clinique SPF 30 Oil-Free Face Cream περιλαμβάνει το SolarSmart + technology της Clinique που συνδυάζει ένα μείγμα αντιοξειδωτικών, επανορθωτικών και αντηλιακών συστατικών τα οποία ενισχύουν και αποκαθιστούν το φράγμα υγρασίας του δέρματος και προστατεύουν το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες UV ενώ συγχρόνως παρέχουν υψηλού επιπέδου και ευρέος φάσματος προστασία έναντι στην ακτινοβολία UVA / UVB. Σχηματίζοντας μιας προστατευτική ασπίδα στο δέρμα, αυτή η φόρμουλα βοηθά στην αποτροπή της πρόωρης γήρανσης που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο. 

Πώς να το εφαρμόσετε:

  • Εφαρμόστε στο πρόσωπο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έκθεση σας στον ήλιο
  • Επαναλάβετε τουλάχιστον κάθε 2 ώρες
  • Χρησιμοποιήστε αδιάβροχο αντηλιακό αν θα κολυμπήσετε
  • Κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος
  • Ασφαλές για χρήση με φακούς επαφής

 

SPF 30 Virtu-Oil Body Mist: Εύκολη προστασία από τον  ήλιο

Η Clinique καλύπτει όλες τις πλευρές. Οι δερματολόγοι της Clinique πάντα μιλούν για το πόσο σημαντική είναι η ορθή φροντίδας του δέρματός σας, ειδικά στον ήλιο. Πιστή στην φιλοσοφία της μάρκας, η Clinique εξετάζει πάντα τις ανάγκες του δέρματος κατά την έκθεση του στον ήλιο με ολοκληρωμένο τρόπο για να εξασφαλίσει την ιδανική προστασία για κάθε τύπο δέρματος. Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ SPF 30 Virtu-Oil Body Mist – την εύκολη προστασία από τον ήλιο.

Το νέο, ελαφρύ αντηλιακό της Clinique, SPF 30 Virtu-Oil Body Mist,  προσφέρει την ίδια πολυτελή αίσθηση που παρέχει ένα ξηρό έλαιο σώματος μαζί με την δερματολογικά-ελεγμένη, αντηλιακή προστασία που χρειάζεστε. Η τελευταίας τεχνολογίας, μη λιπαρή, υγρή αντηλιακή φόρμουλα παρέχει προστασία 3: 1 ενάντια στις ακτίνες UVB / UVA, απορροφάται άμεσα από το δέρμα και σας προσφέρει μια εθιστική, παγωμένη αίσθηση. Η εύχρηστη φιάλη σε μορφή σπρέι, σημαίνει επίσης λιγότερη ακαταστασία και γρήγορη επανεφαρμογή στα σημεία με την πιο δύσκολη πρόσβαση, ακόμη και ανάποδα.

 

Το  νέο SPF 30 Oil-Free Face Cream  και το νέο SPF 30 Virtu-Oil Body Mist είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.    

                      Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!