GOOD LIFE

Νέο trend: Soundwave tattoos με ηχητικό εφέ

Τα τατουάζ ήταν πάντα ένα οπτικό μέσο αλλά με τη χρήση τεχνολογίας, o Nate Siggard, ένας καλλιτέχνης τατουάζ από το Los Angeles, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ακουστικό τατουάζ.

Τα «soundwave tattoos» λειτουργούν σε συνδυασμό με μια εφαρμογή στο smartphone σας.

Η εφαρμογή δημιουργεί ένα μοτίβο ηχητικού κύματος βασισμένο σε ένα ακουστικό ήχο του ενός λεπτού – αυτό μπορεί να είναι μια λέξη, μουσική ή απλώς μια σειρά θορύβων. Στη συνέχεια, το μοτίβο τοποθετείται στο δέρμα και 24 ώρες αργότερα μπορεί να διαβαστεί από το smartphone.

Ο Siggard, ο δημιουργός αυτού του «έξυπνου» τατουάζ, κτύπησε στο χέρι του το soundwave της φωνής της συντρόφου του και το χαρούμενο γέλιο του μωρού του. Το βίντεο που ανέβασε στο Facebook με την νέα τεχνολογία των τατουάζ, έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας γρήγορα χιλιάδες σχόλια. Όλοι ρωτούσαν πώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν ένα.

Η εφαρμογή δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά η εταιρεία Motion Skin του Siggard προγραμματίζει να το διαθέσει τον Ιούνιο του 2017.

Μετά από την αυξημένη ζήτηση, η εταιρεία σχεδιάζει να συνεργαστεί με καλλιτέχνες τατουάζ σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα πιστοποιούνται για την εκτέλεση των σχεδίων.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!