GOSSIP

Ο Ed Sheeran συγκινεί με αυτή τη καλή του πράξη [βίντεο]

O Ed Sheeran μπορεί να απολαμβάνει την κορυφή της μουσικής βιομηχανίας και να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων με το νέο του άλμπουμ, αλλά οι φαν του έχουν και άλλους λόγους να τον αγαπούν πέρα από τη μουσική του: την καλή καρδιά του.

Ο 26χρονος μουσικός και τραγουδιστής, κάθε φορά μας θυμίζει πως παρά την τεράστια επιτυχία του, παραμένει ένας καλοσυνάτος, πρόσχαρος και ευαίσθητος νέος.
Για μια ακόμη φορά ο Ed μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του, αφού έκανε μια "μίνι συναυλία" για μια φαν του που δεν μπορούσε να πάει στις κανονικές του live εμφανίσεις του Divide tour.

Η φαν του είναι η 10χρονη Melody Driscoll, που λατρεύει τον Ed. Όμως η Melody πάσχει από σύνδρομο Ρετ (Rett) και δεν μπορεί να περπατήσει , να κουνίσει τα χέρια της και να μιλήσει.
Οι γονείς της λένε πως ο Ed Sheeran είναι αυτός που την κρατάει στη ζωή.

Ο ταλαντούχος μουσικός έχει ήδη επισκεφτεί μια φορά τη μικρή φαν στο νοσοκομείο και τώρα την κάλεσε να παρακολουθήσει τις πρόβες του στο 02 Arena αφού η μικρή δεν μπορεί να πάει στις συναυλίες του.


Εκεί της ζήτησε να του πει ποιά είναι τα 4 αγαπημένα της τραγούδια του και μετά ανέβηκε στη σκηνή και της έκανε μια μίνι προσωπική συναυλία.

Παράλληλα κάθισε μαζί της, έκαναν παρέα, έγραψε "σ'αγαπώ'" στο αναπηρικό αμαξίδιο της μικρής, ζωγράφισε ένα σκίτσο τους, της έκανε δώρα και της υποσχέθηκε πως σύντομα θα βρεθούν ξανά από κοντά.


Οι γονείς της Melody ανέβασαν ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο δείχνουν την πρόσφατη εμπειρία της μικρής 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!