GOSSIP

H Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο V και μιλά για την κυτταρίτιδα [εικόνες]

Συνεχίζει να κατέχει τον τίτλο του διασημότερου plus size μοντέλου στον πλανήτη και είναι η γυναίκα που κατάφερε να καταρρίψει όλα τα ταμπού και τα στερεότυπα της βιομηχανίας μόδας για τις... στρουμπουλές.

Η Ashley Graham έχει καταφέρει πολλά: από εξώφυλλα και φωτογραφήσεις σε περιοδικά όπως η Vogue και το Sports Illustrated μέχρι τη δημιουργία δικών της κολεξιόν με ρούχα, μαγιό και εσώρουχα και γενικά στα 29 της χρόνια έχει πετύχει όλα όσα ονειρεύεται ένα μοντέλο και ας έχει αρκετά παραπανίσια κιλάκια.


Τώρα τόλμησε να κάνει μια γυμνή ασπρόμαυρη φωτογράφηση στο περιοδικό V και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό αποκάλυψε πως δεν ένιωθε πάντα άνετα με το σώμα της, ενώ εξήγησε πως η μητέρα της έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να τη βοηθήσει να αγαπήσει το σώμα της, να μην το βάλει κάτω και να αποδεχτεί ακόμα και την κυτταρίτιδα.


Συγκεκριμένα η Ashley αναφέρει πως σε ηλικία 18 ετών θέλησε να τα παρατήσει γιατί ένιωθε αηδιασμένη με τον εαυτό της αλλά η μητέρα της ήταν αυτή που την έπεισε να συνεχίσει. Η Ashley της τηλεφώνησε και της είπε πως θέλει να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει πίσω στο σπίτι και αυτή της απάντησε "όχι δεν θα τα παρατήσεις, γιατί αυτό είπες πως θέλεις να κάνεις και ξέρω πως αυτό προορίζεσαι να κάνεις. Δεν έχει σημασία τί πιστεύεις εσύ για το σώμα σου, γιατί το σώμα σου προορίζεται να αλλάξει τη ζωή κάποιου ατόμου".

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ashley μιλάει και για την κυτταρίτιδα. Το διάσημο μοντέλο αποκαλύπτει πως πρόσεξε πως είχε κυτταρίτιδα όταν ήταν στο γυμνάσιο και έβρισκε το όλο θέαμα αηδιαστικό και άσχημο και το είπε στη μαμά της. Η μαμά της τότε απλά κατέβασε το παντελόνι της και της έδειξε το σώμα της και της είπε "Κοίτα και εγώ έχω" και μετά απλά γύρισε τα μάτια της και δεν είπε τίποτε άλλο.


"Δεν μου είπε πως είναι όμορφο το θέαμα ή άσχημο'" λέει η Ashley,  " απλά μου έδειξε πως η κυτταρίτιδα δεν είναι καν θέμα, πως δεν μειώνει την αξία μου" και προσθέτει "Πιστεύω πως αν όλες οι γυναίκες σαν εσένα και εμένα συνεχίσουν να περνάνε αυτό το μήνυμα τότε και τα νεαρά κορίτσια κάποια στιγμή θα το καταλάβουν και θα πουν ποιός νοιάζεται για την κυτταρίτιδα".

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!