VIRAL

True story: Κόλλησε χιλιάδες αυτοκινητάκια πάνω σε μια Jaguar [εικόνες]

Για πολλούς το να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο Jaguar S Type είναι ένα άπιαστο όνειρο, αλλά για ένα νεαρό επιχειρηματία το να έχει απλά ένα τέτοιο αμάξι δεν ήταν αρκετό.

Το όνομά του είναι Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman, και είναι ένας 34χρονος που ζει στη Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας και εργάζεται ως CEO στην εταιρεία Financial Genius Group.
O νεαρός άνδρας κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του και να γίνει θέμα στα social media και μετά σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν άρχισε να κυκλοφορεί στη πόλη με το αυτοκίνητό του Jaguar S Type, το οποίο όμως έχει κολλημένα πάνω του χιλιάδες αυτοκινητάκια.
Δημοσιογράφοι αναζήτησαν τον κάτοχο του περίεργου αυτοκινήτου και έτσι εντόπισαν το νεαρό άνδρα που αποκάλυψε πως αναζητούσε να βρει έναν τρόπο για να κάνει το αυτοκίνητό του να ξεχωρίζει και πως ταυτόχρονα έψαχνε να βρει μια λύση για να βολέψει την τεράστια συλλογή του με αυτοκινητάκια Hot Wheels.
Ο νεαρός άνδρας μαζεύει αυτοκινητάκια από την ηλικία των 13 ετών και πλέον έχει 5000 τέτοια αυτοκινητάκια, που όμως δεν ήξερε πού να τα εκθέσει.
Έτσι αποφάσισε να κολλήσει 4.600 από αυτά πάνω στο αμάξι του.
Ο ίδιος θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο έδωσε μια καλή λύση σε δύο προβλήματά του, αφού και το αμάξι του έγινε πραγματικά μοναδικό και βόλεψε τα περισσότερα από τα αυτοκινητάκια του.
Βέβαια πολλοί σχολιάζουν πως σίγουρα τώρα κάθε φορά που θα παρκάρει το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά ώστε να μην πάει κάποιος και προσπαθήσει να ξεκολλήσει κάποιο από τα αυτοκινητάκια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!