GOSSIP

H Beyonce μόλις έκανε μια απίστευτα καλή πράξη μέσω FaceTime [βίντεο]

Όλοι δίνουν συγχαρητήρια στην Beyonce που συχνά καταφέρνει να δείχνει πως είναι φιλάνθρωπη και λατρεύει τους φαν της και η νέα της καλή πράξη το αποδεικνύει περίτρανα.

Η Ebony Banks, είναι μια μαθήτρια σε Λύκειο του Χιούστον στο Τέξας των ΗΠΑ, η οποία  δίνει μια σκληρή και άνιση μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου και μολονότι φέτος ετοιμάζεται να τελειώσει το λύκειο, χρειάστηκε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς στο αντικαρκινικό νοσοκομείο MD Anderson, ενώ η αποφοίτησή της έγινε νωρίς, με μια ειδική τελετή που έγινε πριν λίγες μέρες  μέσα στο νοσοκομείο καθώς υπάρχει φόβος πως δεν θα προλάβει και ίσως φύγει από τη ζωή πριν την κανονική τελετή που θα γίνει το καλοκαίρι.
Η Ebony λατρεύει την Beyonce και ονειρεύονταν να τη γνωρίσει, έτσι οι συμμαθητές της Ebony, που γνώριζαν την επιθυμία της, δημιούργησαν στα social media το hashtag #EBOBMEETSBEYONCE ελπίζοντας  πως η Beyonce θα δει το μηνυμά τους και θα συμφωνήσει να κάνει το καλύτερο δώρο αποφοίτησης για την Ebony.
Και η Beyonce ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και μπορεί λόγω της εγκυμοσύνης της να μην μπόρεσε να ταξιδέψει μεχρι το Τέξας, αλλά φρόντισε να συνομιλήσει με την Ebony μέσω FaceTime και να της πεί πως την αγαπάει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!