GOSSIP

H Melania και ο Donald Trump κοιμούνται πάντα σε ξεχωριστά κρεβάτια

Από τη στιγμή που η Melania Trump έγινε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, πολλά έχουν γραφτεί για τo ποιά είναι η αληθινή σχέση της με τον Donald Trump 

Μάλιστα συχνά σχολιάζεται η στάση σώματος της Μelania και οι εκφράσεις της, όταν βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της και κάποιοι κάνουν λόγο για μια "θλιμμένη Πρώτη Κυρία".
Τώρα στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Us Weekly φιγουράρει ο τίτλος "Τα μυστικά της Melania: χωριστές κρεβατοκάμαρες".
Ο συντάκτης του άρθρου που συνοδεύει τον τίτλο του εξωφύλλου, επικαλείται ανώνυμες πηγές από τον φιλικό κύκλο της Melania και του Donald Trump που αναφέρουν πως οι δυο τους πάντα κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, ακόμα και στις σπάνιες πλέον περιπτώσεις που τυγχάνει να βρίσκονται μαζί στην ίδια πόλη.
Θυμίζουμε πως η Melania και ο γιος της Baron συνεχίζουν να ζουν στη Νέα Υόρκη και δεν έχουν ακόμα μετακομίσει επίσημα στο Λευκό Οίκο, καθώς το ζεύγος δεν θέλησε να αλλάξει σχολικό περιβάλλον ο γιος τους.
Επίσης το δημοσίευμα του Us Weekly αναφέρει πως οι πηγές του τονίζουν πως το ζευγάρι πάντα κοιμόταν χώρια (ακόμα και όταν είχαν κοινή κρεβατοκάμαρα είχαν χωριστά κρεβάτια) και μία πηγή χαρακτηριστικά αναφέρει πως το προεδρικό ζεύγος δεν έχει κοιμηθεί ποτέ, μα ποτέ στο ίδιο κρεβάτι.

Παράλληλα το άρθρο αναφέρει (πάντα επικαλούμενο πηγές) πως όταν δεν είναι μπροστά στις κάμερες τόσο η Melania όσο και ο Donald Trump δεν επιδιώκουν την μεταξύ τους επικοινωνία και αφήνουν πολύ ιδιωτικό χρόνο και χώρο ο ένας στον άλλο.

Πάντως το άρθρο αναφέρει πως εκπρόσωπος της Melania που κλήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα είπε πως είναι ατυχές ποιυ το περιοδικό δημοσιεύει εικασίες ανώνυμων πηγών. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!