GOOD LIFE

Σε ποιές χώρες οι γυναίκες καταλήγουν πιο γρήγορα στο κρεβάτι από τα πρώτα ραντεβού

Μια νέα στατιστική έρευνα - δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 5.600 γυναίκες από 10 χώρες (9 ευρωπαϊκές συν τις ΗΠΑ) αποκαλύπτει σε ποιές χώρες οι γυναίκες (πιο) εύκολα λένε το ναι στο σεξ ακόμα και στο πρώτο ραντεβού.

Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του site γνωριμιών Victoria Milan, που ειδικεύεται στην απιστία (μια πλαφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που διευκολύνει την αναζήτηση εξωσυζυγικών ή παράνομων δεσμών για παντρεμένους/ες και δεσμευμένους/ες με εκατομμύρια μέλη ανά τον κόσμο) και τα πορίσματα δείχνουν πως κυρίως οι γυναίκες σε σκανδιναβικές χώρες και στη Γαλλία καταλήγουν με μεγαλύτερη ευκολία και πιο γρήγορα στο κρεβάτι από το πρώτο κιόλας ραντεβού.
Συγκεκριμένα η Δανία, η Νορβηγία και η Γαλλία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις γυναίκες σε αυτές τις χώρες να λένε πως συχνά θα πουν το ναι για σεξ στο πρώτο ραντεβού. Εξηγούν όμως πως δεν ξεκινούν με την προσδοκία να κάνουν σεξ, αλλά παίρνουν την απόφασή τους κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Για όλες παίζει ρόλο το πόσο τις προσέχει ο συνοδός τους· το πόσο ωραίος είναι, το πόσο έχουν πιεί, ενώ το πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που έκαναν σεξ λένε πως δεν έχει σημασία. Επίσης βάσει της ίδιας έρευνας Το 56% των Γαλλίδων προτιμούν να βρεθούν στο σπίτι του εραστή τους για να κάνουν σεξ, ενώ οι Δανέζες (σε ποσοστό 57%) και οι Νορβηγίδες (σε ποσοστό 68%) είναι πιο πιθανό να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο.
Αντίθετα στη τελευταία θεση της λίστας βρίσκονται οι γυναίκες από την Πολωνία, όπου μόλις το 12% καταλήγουν στο κρεβάτι με το πρώτο ραντεβού, αλλά το 41%  λέει το ναι μετά το δεύτερο ραντεβού, ενώ το 70% προτιμά να κάνει σεξ σε ξενοδοχείο.
Δείτε την τελική κατάταξη όπου δίπλα σε κάθε χώρα βρίσκεται ο μέσος όρος του αριθμού των ραντεβού μετά από τα οποία οι γυναίκες σε αυτές τις χώρες είπαν πως καταλήγουν τελικά να έχουν ερωτική επαφή με κάποιον.
 

ΔΑΝΙΑ 1.58

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1.68

ΓΑΛΛΙΑ 1.72

ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1.77

ΣΟΥΗΔΙΑ 1.99

ΙΣΠΑΝΙΑ 2.07

ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2.24

ΗΠΑ 2.32

ΒΕΛΓΙΟ 2.69

ΠΟΛΩΝΙΑ 2.93

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!