ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2016

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς πρωτίστως με θέματα υγείας.


ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Με τον Κρόνο στον Τοξότη να θέτει τα «πρέποντα» και την Σελήνη στους Διδύμους να εκφράζει τις πιο φιλελεύθερες πτυχές σου, είναι φανερό ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις μια πολιτική ισορροπιών, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της κάθε πλευράς. Ακόμη, όλα συνηγορούν σε μια ημέρα με έντονους επικοινωνιακούς ρυθμούς, καλό θα ήταν όμως να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις εξωστρεφείς δράσεις σου και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Για σήμερα όλα φαίνεται να «κρίνονται» επικοινωνιακά, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις στο πεδίο των εντυπώσεων, χωρίς αυτό να έχει τελικά κάποια ιδιαίτερη σημασία για την ουσία της προσωπικής σου ζωής.


ΤΑΥΡΟΣ
 Γενικά 

Η Σελήνη στους Διδύμους αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου χαρίσουν κάτι πολύτιμο ή να καρπωθείς κέρδη με την βοήθεια κάποιου διαμεσολαβητή ή μέσου δικτύωσης. Από την άλλη πλευρά, με τον Κρόνο στον Τοξότη η «φιλοτιμία» σου απέναντι σε άτομα που ζητούν βοήθεια, θα μπορούσε όχι μόνον να σου στοιχίσει οικονομικά αλλά τελικά να χαλάσει και τις σχέσεις σας.
Ερωτικά
Από την στιγμή που μετράς τις σχέσεις σου με γνώμονα το τι παίρνεις και τι δίνεις, όσο εύκολο είναι να «ανέβεις» ψυχολογικά από μια προσφορά υπέρ σου άλλο τόσο είναι να «πέσεις» επειδή δεν σου έγινε ένα... χατίρι! Λίγο «φτηνό» δεν είναι;


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες, να επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου αλλά και να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στους τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Ωστόσο, ο Κρόνος απέναντί σου αυξάνει την πιθανότητα να έρθεις σε επαφή με δογματικούς ή ξεροκέφαλους τύπους ανθρώπων, που θα θέσουν προσκόμματα σε όλα εκείνα που θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να «παίξεις» μπορεί να σε κάνει στόχο μιας αυστηρής κριτικής ή ακόμη και να δημιουργήσει «θέμα» με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και δεν «εγκρίνει» την συμπεριφορά σου, κάτι όμως που συνιστά μια πολύ κακή αρχή!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς πρωτίστως με θέματα υγείας και διατροφής, είτε πρόκειται για δικά σου, είτε για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε έναν αυξημένο φόρτο εργασιών, χωρίς να είναι εξασφαλισμένες οι ανάλογες παροχές. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που όμως «ελέγχεται» για την αξιοπιστία του.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου σε περνά από το «κρύο» στο «ζεστό» και... πάλι από την αρχή, όσο όμως η προσωπική σου ζωή παραμένει σε καθεστώς διεκδίκησης κάτι τέτοιο κρίνεται ως φυσιολογικό. «Άδραξε την μέρα» λοιπόν, χωρίς δεύτερες σκέψεις για το αύριο.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε για δουλειά, είτε απλά για διασκέδαση και κουτσομπολιό! Στην πρώτη περίπτωση όμως, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι, αφού τα περισσότερα από αυτά που θα συζητηθούν είναι «λόγια του αέρα». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε αγχώσει ή να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Φίλοι/ες και γνωστοί/ες εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή και η υπόθεση αρχίζει να θυμίζει το «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα»! Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, βάλε μια τάξη στα πράγματα, πριν δοθούν περαιτέρω «δικαιώματα»!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Την ίδια στιγμή που ο Κρόνος στον Τοξότη εγείρει πιεστικές ανάγκες σχετικές με το σπίτι και την οικογένειά σου, η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις επαγγελματικές αναζητήσεις σου κι ίσως προς στιγμή να «γίνεις δύο κομμάτια», προκειμένου να καλύψεις αμφότερους τους τομείς. Επειδή όμως δεν σου λείπουν οι οργανωτικές ικανότητες, το πιθανότερο είναι να τα καταφέρεις!
Ερωτικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «παίξεις σε μια ζαριά» το προσωπικό σου μέλλον, υπακούοντας μάλιστα στο ένστικτο παρά στην λογική σου. Πρόκειται βέβαια για ένα καλό λογοτεχνικό «σενάριο», άλλο όμως να το διαβάζεις κι άλλο να το ζεις.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σου επιφυλάσσει πολλές επαφές για διάφορα ζητήματα αλλά και περισσότερες μετακινήσεις. Παράλληλα φαίνεται πως κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου έχουν τις δικές τους προτεραιότητες, δεν θα έπρεπε όμως να επικεντρωθείς αποκλειστικά σε αυτές, σε βάρος των δικών σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην χάνεις τον χρόνο σου, ώστε να προλάβεις τουλάχιστον να διεκπεραιώσεις τα βασικά!
Ερωτικά
Από την στιγμή που όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζονται», αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για παρέα, έχεις κάθε λόγο να είσαι ικανοποιημένος/η. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκύψουν... αμφιβολίες!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους και ο Κρόνος στον Τοξότη στρέφουν το ενδιαφέρον σου στην κάλυψη των αναγκών και γενικότερα στα οικονομικά σου, που κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να περάσουν από... σαράντα κύματα! Ωστόσο, το «κλειδί» της επιτυχίας είναι η ισορροπημένη διαχείριση των υποχρεώσεων και των επιθυμιών σου, αφού ούτε οι μεν, ούτε οι δε μπορούν να εκπληρωθούν στο ακέραιο.
Ερωτικά
Καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε μια «πολλά υποσχόμενη» κατάσταση - ιδιαίτερα σε σχέση με τις υλικές παροχές που μπορεί να σου προσφέρει- και σε μια άλλη που δείχνει πιο αξιόπιστη συναισθηματικά αλλά δεν συγκεντρώνει ανάλογα πλεονεκτήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη απέναντί σου ενδεχομένως να σε φέρει σε επαφή με άτομα που αλλάζουν άποψη κάθε λεπτό κι αν τα πάρεις στα σοβαρά, μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, χωρίς να καταλήγεις πουθενά. Επιπλέον, ο Κρόνος στο ζώδιό σου ίσως «συναινέσει» στο να λύνεις τα προβλήματα των άλλων, την ίδια στιγμή που κανείς δεν ασχολείται με τα δικά σου. Βάλε λοιπόν ένα «φρένο» σε όλα αυτά, αναζητώντας την «χρυσή τομή».
Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι τουλάχιστον για σήμερα δεν «κινδυνεύεις» να μείνεις μόνος/η, από την άλλη πλευρά όμως, όσες περισσότερες προτάσεις σου γίνονται, τόσο αυξάνει το «μπέρδεμα» κι ίσως τελικά να αποφασίσεις να μην κάνεις... τίποτα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από δουλειές και υποχρεώσεις, κάτι που τελικά μπορεί να σε κουράσει περισσότερο από όσο θα περίμενες. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε «φορτώσει» με την φροντίδα ενός πάσχοντα, σίγουρα λοιπόν θα πρέπει να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς κι αν χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο, μακριά από όλα αυτά που σε φθείρουν.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου ανανεώνει την κατακτητική σου ορμή, εκείνο όμως που προέχει για σήμερα είναι η ικανοποίηση των σεξουαλικών σου αναγκών, αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάτι θα «σου φταίει», χωρίς να μπορείς να καταλάβεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ πολλαπλασιάζει τις πιθανότητές σου να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη απειλεί να «δηλητηριάσει» την χαρά σου με άγχη και προβλήματα φίλων, που ίσως σου «φορτωθούν», χωρίς να μπορείς να «ξεγλιστρήσεις» εύκολα!
Ερωτικά
Αν αφήσεις κατά μέρος τις επιφυλάξεις κάποιων για την πολιτική που ακολουθείς στην προσωπική σου ζωή, τότε και μόνον τότε θα μπορέσεις να χαρείς απρόσκοπτα όλα εκείνα που σου προσφέρονται. Εξ άλλου οι «δανεικές» ενοχές είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου , ο Κρόνος στον Τοξότη δείχνει πρόθυμος να σου αναθέσει νέα καθήκοντα ή μια «ειδική» αποστολή, κάτι που θα σε αναγκάσει να μοιράσεις τον χρόνο σου. Απαιτείται λοιπόν οργάνωση και ιεράρχηση των αναγκών σου, προκειμένου να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις υποθέσεις σου.
Ερωτικά
Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται κι αν είσαι μόνος/η είναι μάλλον απίθανο να βρεις χρόνο για να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, φαίνεται πως σήμερα η αγάπη περνά μέσα από καθήκοντα!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!