WOMEN'S GUIDE

Θα γίνει η δική σου … O – bsession [εικόνες]

Οι τσάντες One & Only είναι πειρασμός και αυτή τη νέα περίοδο θα γίνουν και εμμονή! 

Η Οne & Only παρουσιάζει τη νέα συλλογή από IT bags για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016/17 καθώς προετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο σε της σε ακόμη μία αγορά του εξωτερικού, την Αυστραλία. Η νέα αυτή συλλογή με βάση τα εξαιρετικής ποιότητάς νήματα, το τέλειο φινίρισμα και την επιμονή στην λεπτομέρεια ,στοχεύει να γίνει το απόλυτο Ο - bsession σε κάθε σύγχρονη γυναίκα των 5 ηπείρων. Με κοσμοπολίτικο ύφος και σοφιστικέ αισθητική σε συνδυασμό με μια δόση  eclectic – chic όλα τα κομμάτια της νέας συλλογής αποπνέουν έναν international αέρα για την γυναίκα του σήμερα. Την αυλαία ανοίγει η σειρά O - bsession  - με μία διαφορετική πλέξη και έμφαση στα μεταλλικά στοιχεία, τους κρίκους, τις διπλές αλυσίδες οι οποίες φέτος κάνουν την έκπληξη καθιστώντας την τσάντα πολυμορφική και άκρως λειτουργική.

Η σειρά Leather & Suede crochet παντρεύει πολυτελή δέρματα ιδιαίτερης τεχνικής επεξεργασίας μαζί με άριστης ποιότητας νήματα προσδίδοντας ένα luxurious look & feel σε κάθε outfit.

Signature κομμάτι της συλλογής O- bsession για τον Χειμώνα 16/17  θα είναι η cocoon bag – η απόλυτη all day shoulder bag - passe partout σε κάθε εμφάνιση – κατασκευασμένη από bespoke νήμα pied de poule by One & Only.

New Entry στην γκάμα των One & Only, οι sporty chic, PU τσάντες ενσωματώνουν υπέροχα multicolor bespoke νήματα με PU υλικό σε τόνους του μπλε-μωβ, μία χρωματική παλέτα τάση φέτος το χειμώνα.

Τέλος οι χαρακτηριστικές Bubble bags που καθιέρωσαν την One & Only υιοθετούν πλέον ένα πιο αυστηρό χαρακτήρα σε 4 βασικά χρώματα (μαύρο, μπορντό, γκρι, μπλε) με 3 εναλλακτικές αλυσίδες, μεταλλικά νήματα για τα πιο βραδινά τσαντάκια και multicolored για τα καθημερινά.

Το αποτέλεσμα

Μία νέα εποχή ξεκινά για την δημιουργό Ειρήνη Παπαδοπούλου όπου μέσα από την νέα συλλογή  O - bsession εξελίσσει την δημιουργική της ταυτότητα διευρύνοντας την γκάμα των One & Only ώστε να παραμένουν η εμμονή των fashionistas αλλά παράλληλα να αγγίξουν το κοινό των σοφιστικέ γυναικών που αγαπούν το κομψό στυλ σε όλες τους τις εμφανίσεις. Η νέα συλλογή διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία, , Ολλανδία, Γερμάνια, Νορβηγία, Κουβέιτ, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Κορέα Φιλιππίνες  & σύντομα και στην Αυστραλία.

Στην Κύπρο οι τσάντες One & Only διατίθενται μόνο στα καταστήματα: Fashion Hill Boutique (Λευκωσία, τηλ 22665668), Splash Boutique (Λεμεσός, τηλ 25345222), Nayia (Λάρνακα, τηλ 24626261), Lorem (Πάφος, τηλ 26002650), Armyra Beach Boutique (Πρωταράς, τηλ 23833140).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!