GOSSIP

Τραγουδίστρια κατηγορεί τον Russell Crowe για βίαιη επίθεση

Σάλο έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί της 25χρονης Αμερικανίδας ράπερ Azealia Banks, πως δέχτηκε βίαιη επίθεση από το διάσημο Αυστραλό ηθοποιό Russell Crowe.

O 52χρονος ηθοποιός, που ενσάρκωσε τον Μονομάχο, κατηγορείται από τη νεαρή ράπερ πως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, της επιτέθηκε μέσα στη σουίτα του στο Beverly Hills Hotel, την αποκάλεσε νέγρα, προσπάθησε να την πνίξει, την πέταξε έξω και την έφτυσε!

Όλα αυτά τα περιέγραψε η ίδια η Azealia σε ποστ της που ανέβασε στο Facebook το πρωί της Κυριακής, γράφοντας πως η ίδια είχε πάει στη σουίτα γιατί εκεί γίνονταν πριβέ πάρτυ και πως άλλοι άνδρες που βρίσκονταν στο δωμάτιο δεν είχαν καμία αντίδραση στη βίαιη συμπεριφορά του διάσημου (και παντρεμένου) ηθοποιού. Βέβαια λίγο μετά η ράπερ έσβησε το ποστ, αφού άλλες περιγραφές για το ίδιο συμβάν έδιναν μία τελείως διαφορετική οπτική στα γεγονότα.

Σύμφωνα με άλλους αυτόπτες μάρτυρες η νεαρή ράπερ ήταν αυτή που είχε επιθετική συμπεριφορά, μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Azealia βρέθηκε στο δωμάτιο συνοδεύοντας τον ράπερ RZA (των Wu Tang Clan) ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Crowe και πρόσφατα η δισκογραφική του εταιρεία υπόγραψε συμβόλαιο με την Banks. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μία παρέα περίπου 10 ατόμων που πήγαν στη σουίτα του ηθοποιού για να ακούσουν μουσική, αλλά η Banks άρχισε να κοροϊδεύει τους δίσκους από τη συλλογή του Russell και να αποκαλεί τους καλεσμένους "βαρετούς λευκούς", ενώ η ίδια έλεγε ξανά και ξανά τη λέξη "νέγρος". Οι πηγές αναφέρουν πως ο Russell ήταν ψύχραιμος μέχρι τη στιγμή που αυτή άρχισε να απειλεί πως με ένα σπασμένο ποτήρι κρασιού θα κόψει το λαιμό ενός εκ των καλεσμένων και θα γεμίσει παντού αίμα σαν ταινία του Ταραντίνο! Τότε o Russell Crowe την έβγαλε από το δωμάτιο και ζήτησε από τους άνδρες ασφαλείας του ξενοδοχείου να την απομακρύνουν από το κτίριο.

Η Banks

O Russell Crowe και ο ράπερ RZA. 

Το ποστ που μετά σβήστηκε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!