GOOD LIFE

Έτσι θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο UFO στον κόσμο [βίντεο]

Το πρώτο ξενοδοχείο UFO στην Αμερική δεν είναι στη σφαίρα του φανταστικού πια... γιατί γίνεται πραγματικότητα.

Το έργο των 30 εκατομμυρίων δολαρίων στο Baker της Καλιφόρνια, από τον Luis Ramallo, θα διαθέτει 31 δωμάτια σε δύο ορόφους πλήρως σχεδιασμένα σαν εξωγήινα διαστημόπλοια, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν τη νύχτα τους σε αυτά τα εκπληκτικά θεματικά δωμάτια και να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο με θέμα τους εξωγήινους.

Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το πρώτο αυθεντικό UFO ξενοδοχείο στον κόσμο, όχι μόνο στην Αμερική.

«Υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια οπαδοί Sci-Fi και UFO στον κόσμο που έχουν ονειρευτεί έναν χώρο ακριβώς σαν και αυτόν και τώρα θα τον έχουν», λέει ο Ramallo.

Το... εξωγήινο ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη, θα έχει ένα εξωγήινο λόμπι, σπα, κλαμπ και άλλα αξιοθέατα για τους φανατικούς Sci-Fi και για τους επισκέπτες που θέλουν ακόμα και την ημέρα του γάμου τους να είναι ντυμένοι με κοστούμια εξωγήινων!

«Θα είναι κάτι... εξωπραγματικό, είπε ο Ramallo, χαριτολογώντας. «Όταν θα μπείτε στο ξενοδοχείο, θα νιώσετε σαν να έχετε μεταφερθεί σε ένα πραγματικό διαστημόπλοιο».

Έχοντας ήδη επενδύσει σημαντική χρηματοδότηση στο έργο, ο Ramallo επιδιώκει επιπλέον συγκέντρωση χρημάτων μέσω των επενδυτών και της Kickstarter. Πιστεύει ότι οι φανατικοί Sci-Fi σε παγκόσμιο επίπεδο θα ωθήσουν ο ένας τον άλλο, κάνοντας συνεισφορές προκειμένου να βοηθήσουν το πιο μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο, το οποίο μπορεί να καταταχθεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες εκστρατείες της Kickstarter στην ιστορία. Η εκστρατεία μέσω crowdfunding παρέχει υποστηρικτές με μια ευρεία επιλογή ανταμοιβών για το εν λόγω ξενοδοχείο, από 1 – 10.000 δολάρια.

Οι τιμές των δωματίων στο ξενοδοχείο UFO θα ξεκινούν από περίπου 300 δολ. για μια νύχτα.

Ακόμα και οι εργαζόμενοι θα είναι ντυμένοι εξωγήινοι και θα χρησιμοποιήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία οθόνης αφής για να κάνουν check in στους επισκέπτες. Οι οθόνες θα δείχνουν σκηνές δραστηριότητας από όλο το διαστημόπλοιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!