GOOD LIFE

To ξέρατε πώς ένα παλιό iPhone αξίζει πιο πολύ από το νέο iPhone 7;

Αν ονειρεύεστε να αγοράσετε το νέο iPhone 7 αλλά η τιμή του σας φαίνεται τσουχτερή και έχετε στην κατοχή σας ένα iPhone πρώτης γενιάς, τότε έχετε και τα χρήματα να αγοράσετε το νέο κινητό και μάλιστα έχετε τα χρήματα και με το παραπάνω.

Το eBay τον τελευταίο καιρό έχει γεμίσει με πωλήσεις κινητών τηλεφώνων της πρώτης γενιάς iPhone της Apple, των οποίων οι τιμές συχνά αγγίζουν και ξεπερνούν κατά πολύ τα 1000 δολάρια. Κυρίως μιλάμε για κινητά τηλέφωνα που είναι ακόμα μέσα στο κουτί τους και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, αλλά το ενδιαφέρον για αυτά διαρκώς αυξάνεται και οι τιμές τους έχουν φτάσει στα ύψη. 
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι σπάνιο παλιά αντικείμενα ακόμα και προϊόντα τεχνολογίας να αποκτούν αξία με τα χρόνια, αλλά τώρα μιλάμε για διάστημα μικρότερο των 10 ετών ενώ σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, όταν τον Ιούλιο του 2008 στάματησε οριστικά η παραγωγή iPhone τηλεφώνων πρώτης γενιάς, η Apple είχε ήδη πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια τέτοια τηλέφωνα ανά τον κόσμο. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως στην περίτπωση του iPhone 2G η σημερινή του αξία είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχε μόλις πρωτοκυκλοφόρησε. 
Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν πως εν όψει της επικείμενης συμπλήρωσης 10 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone οι τιμές αυτών των... vintage κινητών που δεν έχουν καν λογισμικό iOS, θα εκτοξευτούν ακόμα περισσότερο στα ύψη καθώς το ενδιαφέρον θα αυξηθεί ενώ ο αριθμός τους παραμένει συγκεκριμένος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!