MEN'S GUIDE

Σκέφτεστε να αλλάξετε στυλ στα μαλλιά σας; Μην ξεχάσετε τις φαβορίτες σας [εικόνες]

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που οι περισσότεροι άνδρες αποφασίζουν να αλλάξουν ριζικά το hair look τους εν όψει χειμερινής σεζόν.

Και μπορεί να έχετε ήδη σκεφτεί τί hair look θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας, αλλά εκτός από τα μαλλιά σας δεν πρέπει να ξεχνάτε και τις φαβορίτες σας. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να έχετε αποφασίσει από πριν.
Οι στυλιζαρισμένες φαβορίτες (με μήκος ή με "ιδιαίτερο" σχήμα) είναι πολύ στη μόδα. Αν θέλετε να τις τολμήσετε καλό είναι να είστε αποφασισμένοι να τους αφιερώνετε αρκετό χρόνο, γιατί η περιποίησή τους είναι απαιτητική και θα πρέπει να γίνεται το ίδιο συχνά αν όχι συχνότερα από το ξύρισμα.
Επίσης καλό είναι να θυμάστε πως οι μακριές και οι ιδιαίτερα στενές φαβορίτες δεν κολακεύουν όλους τους άνδρες, οπότε συζητήστε το με τον κομμωτή σας πριν το τολμήσετε.
Τέλος δε το κυρίαρχο στυλ φέτος, το οποίο ήδη τo έχουν ασπαστεί διάσημοι celebrities, είναι οι "χαλαρές" φαβορίτες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι περιποιημένες, απλά ακολουθούν τη φυσική γραμμή που ενώνει τις τρίχες των μαλλιών σας με αυτές της γενειάδας σας. Ειδικά δε αν αγαπάτε το ελαφρώς αξύριστο λουκ, αυτή είναι η φαβορίτα που πρέπει να επιλέξετε ανεξάρτητα από το μήκος στο οποίο θα κόψετε ή θα αφήσετε τα μαλλιά σας.

Στυλιζαρισμένες φαβορίτες

 

Πιο ανέμελο στυλ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!