GOOD LIFE

This is SVÄRTAN: Αυτή η σειρά είναι μαγική! [εικόνες]

Το αγαπημένο μας ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη συλλεκτική σειρά SVÄRTAN, που είναι απο­τέλεσμα μίας συνεργασίας με το Σουηδό σχεδιαστή υφασμάτων Martin Bergström και Ινδούς σπουδαστές μόδας.

Χρησιμοποιώντας μόνο μαύ­ρο, λευκό και αποχρώσεις του γκρι, η σειρά SVÄRTAN μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε πτυχές της Ινδίας που ξεπερνούν τα έντονα χρώματα με τα οποία συνήθως την ταυτίζουμε.

Τα προϊόντα της σειράς έχουν απαλή υφή και αφηρημένα σχέδια παρμένα από αντικείμενα που συχνά αγνοούμε, ενθαρρύ­νοντάς μας να αναγνωρίζουμε την ομορφιά στα απλά καθημερινά πράγματα.  “Η ιδέα μου ήταν να δημιουργήσω μία μοντέρνα σειρά εμπνευ­σμένη από την Ινδία και την κληρονομιά της, μία χώρα γνωστή στη Δύση για την πολυχρωμία της, το χρυσό και τη λάμψη,” λέει ο Σουηδός σχεδιαστής μόδας και υφασμάτων Martin Bergström.

Όλη η σειρά SVÄRTAN έχει κατασκευαστεί στην Ινδία και χρησιμοποιεί πολλές παραδοσιακές τεχνικές με φυσικά υλικά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι περισσότερο βιομηχανικό. Αυτό κάνει κάθε προϊόν να φαί­νεται χειροποίητο. Μία σειρά από τόσο διαφορετικά υλικά και αντικείμενα που έχει όμως ένα κοινό και αυτό είναι το χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!