ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω ορίζει ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή κι επειδή βρίσκεσαι σε περίοδο «φόρμας» δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, έστω κι αν χρειαστεί να «σπάσεις αβγά». Κατά τα άλλα, μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα καλά της ζωής και να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, με την συνδρομή της Σελήνης στον Λέοντα θα μπορέσεις να καμαρώσεις τα κατορθώματα τους.
Ερωτικά
«Τροχιοδεικτικές βολές». Το... μάτι σου παίζει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες «σοβαρές βλέψεις» κι αν κάνεις τον κόπο να το εξηγήσεις στον νυν ή μελλοντικό ταίρι σου, ίσως αποφύγεις κάποια «παρατράγουδα».


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Με την Σελήνη στον Λέοντα το κλίμα γίνεται κάπως «άστατο» για τα δεδομένα σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαρκείς μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον μπορεί να προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά σε κάθε περίπτωση κάνε υπομονή και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω σε καλεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου σε πνευματικό επίπεδο, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο σπουδών.
Ερωτικά
«Πάνε γυρεύοντας». Κάποιος/α «ζουζουνίζει» γύρω σου, χωρίς να αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης, είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να του/της δώσεις να καταλάβει ότι το «μπλέξιμο» μαζί σου δεν είναι «παίξε-γέλασε»!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η καθημερινότητα σου διανθίζεται με ποικίλες επαφές και συναντήσεις και με βάση την έμφυτη περιέργειά σου, το πιθανότερο είναι να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις πληροφορίες που θα αποκομίσεις. Επιπλέον, αναμένονται αρκετές μετακινήσεις. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω ορίζει την έναρξη μιας περιόδου με οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και απότομα «σκαμπανεβάσματα» στον ισολογισμό σου.
Ερωτικά
«Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ»! Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς», που ίσως αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να κρατήσεις «σημειώσεις» για μια... δύσκολη ώρα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Ύστερα από μια περίοδο όπου οι πιέσεις ασκούνταν κυρίως στις εργασιακές σου σχέσεις, με το πέρασμα του Άρη σον Αιγόκερω το σκηνικό αλλάζει και η ένταση –δημιουργική ή όχι- μεταφέρεται πια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις ή να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να συμβάλλει σε μεταπτώσεις στα οικονομικά σου, η τελική «σούμα» ωστόσο θα είναι θετική.
Ερωτικά
«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος». Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τώρα αρχίζουν τα... δύσκολα αφού έλκεις πολύ γοητευτικά αλλά και συναισθηματικά ασταθή άτομα.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει κάπως ασταθή στις επιδιώξεις σου, με κίνδυνο να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις. Επιπλέον, μπορεί να «διολισθήσεις» σε ματαιόδοξες ή ναρκισσιστικές συμπεριφορές. Αν όμως προτάξεις την δημιουργική σου «στόφα» είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις πολλά... χειροκροτήματα! Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στην δουλειά σου, όπου σε περιμένουν δραστικές μεταβολές αλλά και νέες προκλήσεις.
Ερωτικά
«Είχε παλιόκαιρο την μέρα που σε γνώρισα». Εξαντλείς την ερωτική σου «γκάμα», με διάθεση κυρίως να «παίξεις» αλλά μπορεί τελικά να πέσεις σε «τοίχο», σε ένα πρόσωπο δηλαδή που αντί για αγκαλιές και επιδοκιμασίες μοιράζει... αυστηρές κριτικές!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας ή διατροφής κι αν κάποια στιγμή νοιώσεις κουρασμένος/η δεν έχεις παρά να αποσυρθείς από το προσκήνιο, μένοντας για λίγο μόνος/η. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, προσδίδει μια «κυματοειδή» διάσταση σε οτιδήποτε συνδέεται με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις οξύτατες εντάσεις ή διαφωνίες να εναλλάσσονται με την υπερβολική σύσφιξη των σχέσεων, και αντίστροφα.
Ερωτικά
«Τα ετερώνυμα έλκονται»! Αν κάποιος/α εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα και αρχικά τον/την θεωρήσεις ένα «αδιάφορο» ή ακόμη και «ενοχλητικό» άτομο, έχε τον... νου σου αφού τελικά πίσω από αυτό μπορεί να υποκρύπτεται ένας μεγάλος έρωτας.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, όπου οι ενδοοικογενειακές διαμάχες μπορεί να απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Ίσως όμως να πρόκειται και για ζημιές ή τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, που θα σε αναστατώσουν. Άμεσα όμως, με την Σελήνη στον Λέοντα κάποιες νέες γνωριμίες γίνονται το ¨διαβατήριο» σου για να περάσεις στον κόσμο των κοινωνικών διακρίσεων αλλά και της... καλοπέρασης!
Ερωτικά
«Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές»! Ο Δίας στο ζώδιο σου, αίρει τους δισταγμούς σου και σε κάνει να νιώθεις έτοιμος/η για οτιδήποτε, σίγουρα όμως αυτή η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε φέρνει κοντά και σε πρόσωπα που δεν διακρίνονται για την ποιότητά τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα «απαιτεί» την ενεργό συμμετοχή σου σε υποθέσεις που η δυσκολίες τους έγκειται στο ότι θα σου είναι δύσκολο να συνεννοηθείς με τους συμμετέχοντες σε αυτές, λόγω μιας... προφανούς διαφοράς νοοτροπίας και των διαφορετικών προτεραιοτήτων που θέτει η κάθε πλευρά. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με εντάσεις και «σκαμπανεβάσματα» στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς.
Ερωτικά
«Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου»! Αναζητάς κάτι το... μυστήριο στην ερωτική σου ζωή κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε «περίεργα» μονοπάτια. Πρόσεξε λοιπόν μην παρασυρθείς σε «ανθυγιεινά» νυχτοπερπατήματα ή από ζήλειες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για κάτι πιο «πνευματικό», χωρίς ωστόσο να σου στερεί το δικαίωμα να συνδυάσεις την αναζήτηση σου και με μια... εκδρομή! Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω «ακονίζει» την διάθεση σου να δώσεις «μια κι έξω» λύση στα οικονομικά σου προβλήματα παίρνοντας ενδεχομένως και κάποιο ρίσκο αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι «νίκες» θα διαδέχονται τις «ήττες» και αντιστρόφως.
Ερωτικά
«Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη την δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ή μιας σχέσης χωρίς παθογένειες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Μπορείς όμως να καταλήξεις ως προς τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου αναμένεται να σε ενεργοποιήσει σε πολλά επίπεδα, να θυμάσαι όμως ότι αν δεν βρεις τρόπο να «εκτονώσεις» το ενεργειακό σου περίσσευμα, τότε μπορεί να ταλαιπωρηθείς από περαστικές μεν αλλά οξείες προσβολές στην υγεία σου. Άμεσα πάντως, η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια και ανησυχία, ωστόσο ύστερα από ποικίλα «σκαμπανεβάσματα», ο ισολογισμός σου θα έρθει «μια η άλλη».
Ερωτικά
«Εγερτήριο σάλπισμα»! Ύστερα από μια φάση «περισυλλογής», η οποία σε οδήγησε σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις, είσαι πλέον έτοιμος/η να χαρείς τον έρωτα και την ζωή σου, όπως σου αξίζει. Δεν έχεις λοιπόν παρά να κάνεις το επόμενο βήμα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και μέχρι να... αναφωνήσεις «τέλος καλό, όλα καλά» ίσως να δοκιμαστείς από «αψυχολόγητες» συμπεριφορές, είτε από τους άλλους, είτε από την πλευρά σου. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, όπου το πρώτο σου μέλημα θα πρέπει να είναι η προστασία σου από «υπονομευτές», που στοχεύουν να σε πλήξουν «καίρια» ή να σου δημιουργήσουν προβλήματα.
Ερωτικά
«Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται». Όλα συνηγορούν στο να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής των άλλων, μάλιστα, τα προσόντα σου μπορεί να «τραβήξουν» ένα πρόσωπο με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Κι αν δεν είσαι μόνος/η, τότε... τι κρίμα!


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

 Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω φέρνει σε «πρώτο πλάνο» κοινωνικοπολιτικές προκλήσεις, που ανακύπτουν και «ζυμώνονται» μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Ενδέχεται ακόμη οι φιλικές σου σχέσεις να περάσουν «από σαράντα κύματα» και να υπάρξουν... διαγραφές! Όσο για σήμερα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου αναθέσει αρκετές εργασίες κι εδώ είναι που θα πρέπει να ιεραρχήσεις τους στόχους σου για «να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό».
Ερωτικά
«Φίλοι, φίλοι, καριοφίλι»! Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη φιλία. Από εκεί και ύστερα βέβαια δεν το ‘χεις σε τίποτα να «γυρίσεις» την φιλική σχέση σε κάτι πολύ πιο «κοντινό»!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!