VIRAL

Τί σχέση έχουν οι Νορβηγικές Αερογραμμές με το διαζύγιο Pitt - Jolie; [εικόνες[

Έναν ευφυέστατο τρόπο βρήκαν οι διαφημιστές των Νορβηγικών Αερογραμμών για να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που πήρε η είδηση του διαζυγίου του Brad Pitt και της Angelina Jolie.

Λίγα μόνο 24ωρα μετά την ανακοίνωση της κατάθεσης αίτησης διαζυγίου από την Angelina Jolie, οι Norwegian Airlines,ξεκίνησαν αρχικά να ανεβάζουν κάποιες καταχωρήσεις με προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων στα social media και στην πορεία εμφανίστηκαν και σχετικές έντυπες διαφημιστικές καταχωρήσεις στη Νορβηγία αλλά και τη Μεγάλη Βρετανία.Οι νορβηγικές αερογραμμές φρόντισαν να παρουσιάσουν τα φθηνά αεροπορικά τους εισιτήρια για το Λος Άντζελες στοχεύοντας κυρίως στο γυναικείο κοινό. Συγκεκριμένα τονίζουν πως πλέον ο Brad Pitt είναι ελεύθερος και σου προτείνουν να πάρεις το αεροπλάνο και να πας εκεί αφού το εισιτήριο κοστίζει μόλις 169 λίρες Αγγλίας δηλαδή 195 ευρώ (1119 νορβηγικές κορώνες). Μάλιστα στη μία τους καταχώρηγση γράφουν πως ηθοποιός  στο Χόλιγουντ αναζητά γυναίκες με GSOH (Good Sense Of Humour - Καλή αίσθηση χιούμορ).
Οι διαφημίσεις της Norwegian Airlines κάνουν το γύρο του Διαδικτύου καθώς εκτός από το γεγονός πως είναι πανέξυπνες και η ίδια η προσφορά για υπερατλαντική πτήση είναι εντυπωσιακά καλή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!