MEN'S GUIDE

Κάποιοι άνδρες κάνουν μπότοξ εκεί που δεν φαντάζεστε

Είναι λίγο πολύ γνωστό πως τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανδρών που επιλέγουν να κάνουν πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις.

Τώρα όμως η Metro, με πρόσφατο δημοσίευμά της, αποκάλυψε πως μία από τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής στους άνδρες είναι το Scrotox. Συγκεκριμένα αναφέρει πως μέσα σε ένα έτος διπλασιάστηκε ο αριθμός των ανδρών που ζητούν να κάνουν scrotox. Στην ουσία πρόκειται για μπότοξ στην περιοχή των όρχεων (scrotum) και υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι που οι άνδρες καταφεύγουν σε αυτό: πρώτον γιατί μειώνει την εφίδρωση στη συγκεκριμένη περιοχή, δεύτερο αφαιρεί τις ζάρες και τρίτον μπορεί να μεγενθύνει τους όρχεις. 
Ωστόσο όπως αναφέρει στη Metro o Mark Norfolk, επικεφαλής ινστιτούτου αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής, πολλοί γιατροί όπως και ο ίδιος και η κλινική του αρνούνται να κάνουν τέτοιες επεμβάσεις (αν και ο ίδιος επιβεβαιώνει πως έχει αυξημένη ζήτηση) αφού οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία του άνδρα είναι πολλοί. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μία "ευαίσθητη" περιοχή στην οποία τοποθετείς μία ουσία που έχει συνδεθεί κατά καιρούς με πολλές παρενέργειες. Πάντως τέτοιες επεμβάσεις γίνονται σε διάφορες κλινικές ανά τον κόσμο και μάλιστα το κόστος τους ξεπερνά τα 3.000 ευρώ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!