ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2016

Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί.

ΚΡΙΟΣ

Οι εντάσεις που προκύπτουν συνεχώς στο οικογενειακό σου περιβάλλον σε έχουν κουράσει πολύ και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις ανάγκες σου. Μην δίνεις όλη σου την ενέργεια στην προσπάθεια να καλύψεις ανάγκες τρίτων γιατί οι δικές σου θα μείνουν πίσω. Βάλε προτεραιότητες πριν οδηγηθείς σε αδιέξοδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις αρκετά.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο προσωπικός σου χρόνος διαρκώς μειώνεται και ο κοινωνικός σου κύκλος διαμαρτύρεται έντονα. Εξήγησε αναλυτικά σε στενά σου άτομα την κατάσταση που βιώνεις και μην περιμένεις από τους άλλους να σε κατανοήσουν από μόνοι τους. Απέφυγε τη δημιουργία παρεξηγήσεων.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με τον σύντροφο σου θα είναι καλή θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για να βάλεις καινούργιες βάσεις για την σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά μην αγχώνεσαι γιατί θα τα καταφέρεις όλα στο τέλος πολύ καλά. Στα οικονομικά ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Το παρασκήνιο που δημιουργήθηκε γύρω από το άτομό σου ήταν η αφορμή να γίνει μία πρόταση που η αξιοποίησή της μπορεί να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να σε εμποδίσει. Οι πλανήτες σε στηρίζουν καθοριστικά αρκεί να δείξεις συνέπεια και δυναμισμό.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κούραση που σε έχει καταβάλλει είναι τέτοια που δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Σχεδίασε επειγόντως ένα σύντομο ταξίδι και φρόντισε να ξεκουραστείς για να μην υπάρξουν αργότερα επιπτώσεις που θα σε απομακρύνουν αναγκαστικά από το πρόγραμμά σου. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό σου δίνει όλα τα φόντα για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδια σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.


ΛΕΩΝ

Το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τεράστια πίεση και αύξηση των υποχρεώσεών σου. Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στον προγραμματισμό θα καθορίσουν το βαθμό της επιτυχίας. Οι στόχοι σου είναι σημαντικοί και μπορείς να τους πετύχεις αν συγκεντρωθείς όσο χρειάζεται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω τις όλες τις προβληματικές καταστάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά πολλά έξοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα σου χαρίζουν μία ευκαιρία πολύ σημαντική για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε κατευθύνει χωρίς να συμφωνείς με όσα σου προτείνει. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αλλά ασχολήσου προσεκτικά να εξετάσεις όλα τα δεδομένα για να μπορέσεις να προχωρήσεις με επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις στην σχέση σου ξεχνώντας προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου γιατί με το παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. Το ενδεχόμενο να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στην ζωή σου είναι πολύ πιθανό αρκεί να μην φοβηθείς να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον. Το ερχόμενο διάστημα δέχεσαι αρκετές προτάσεις που κάποιες από αυτές έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ολόκληρη τη ζωή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου άφησε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Στα οικονομικά κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ήδη τεταμένο κλίμα επιδεινώνεται προσωρινά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και πολύ σύντομα η μπόρα θα περάσει και θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε ολοκληρωτική αλλαγή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται αρκεί να έχεις πάντα θετική διάθεση και σκέψη για ότι και αν προκύπτει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομο που στο παρελθόν σου έχει κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση αλλά οι συνθήκες δεν ευνόησαν την επαφή μεταξύ σας επανέρχεται στο προσκήνιο και αυτή τη φορά οι προϋποθέσεις είναι διαφορετικές. Δέχεσαι αρκετή βοήθεια που δεν σου προσφέρθηκε στο παρελθόν και μάλιστα από άτομα που σε έχουν αδικήσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις για το ταίρι σου γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς την διάθεση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά. Φρόντισε να μην έχεις άγχος για την πορεία της εργασίας σου γιατί έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήνεις σκέψεις και παράλογα όνειρα να σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα αλλά προσπάθησε να παραμείνεις σε επαφή με την αλήθεια όσο και αν αυτό σου κοστίζει. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος αρκεί να μην χάνεις τη συγκέντρωσή σου σε όσα σε απασχολούν τώρα που τα πράγματα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό για την σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες καθορίζουν κάθε δυνατότητά σου για εξέλιξη και ανοίγονται νέοι ορίζοντες που θα οδηγήσουν σε επιτυχία. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν από τον έλεγχό σου αλλά συγκεντρώσου στον τρόπο που θα λειτουργήσεις για να πετύχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου για να νιώσεις πολύ καλά εσύ αλλά και εκείνο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα. Είσαι σε περίοδο που έχεις πολλά έξοδα. Προγραμματίσου περισσότερο για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


ΙΧΘΥΣ

Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου και χρειάζεσαι ώριμη σκέψη για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μην αφήνεσαι σε αδράνεια αλλά βάλε τάξη στην καθημερινότητά σου και προσπάθησε να φροντίζεις για όσα σε απασχολούν ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκουσε την φωνή της καρδιάς σου και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κατά πολύ καλύτερη την σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!