ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2016

Από σήμερα , ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του και είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαταστήσεις σχέσεις αλλά και πρακτικά προβλήματα.


ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς γεγονός που απαιτεί την άμεση προσαρμογή σου στις νέες συνθήκες που προκύπτουν. Μην βιάζεσαι να αισθανθείς αρνητικά για τον καινούργιο τρόπο ζωής σου καθώς πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως είναι καλύτερος σε όλα τα επίπεδα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάντο γιατί αυτό θα ισορροπήσει την σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.


ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του τα άστρα στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και σε καθοδηγούν με καθοριστικό τρόπο στη νέα πραγματικότητα. Όλα διορθώνονται και τα λάθη αποτελούν οριστικά παρελθόν. Συγκεντρώσου σε όσα χρειάζονται βοήθεια για να τακτοποιηθούν και σύντομα θα δεις τα όνειρά σου να ολοκληρώνονται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις πολύ εξυπνάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις θέματα που σε προβληματίζουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά μέρα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν καταφέρεις το ερχόμενο διάστημα να τηρήσεις με αυστηρότητα το πρόγραμμά σου και να μην χαθείς σε ανώφελες δραστηριότητες πολύ σύντομα θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει καθοριστικά. Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του στην Παρθένο τα πράγματα θα βελτιωθούν σε ουσιαστικό επίπεδο και μπορείς να προλάβεις αρκετές παγίδες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου και η συμπαράσταση του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Κάνε σωστό πρόγραμμα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς να οδηγείς τη ζωή σου στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Είναι κρίμα να υπονομεύεις τα όνειρά σου με τον ίδιο σου το φόβο. Η επιτυχία χρειάζεται κόπο και θετική σκέψη. Φρόντισε να προσπαθήσεις όσο υπάρχει ακόμα περιθώριο για δράση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και καλά γεγονότα σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.


ΛΕΩΝ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του άτομα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου και αυτή τη φορά η στάση τους είναι καθοριστικής σημασίας. Μην αφήνεις περιθώρια για δράση που οδηγεί σε αδιέξοδο, αντίθετα συγκεντρώσου σε όσα χρειάζεται με σοβαρότητα και συνέπεια και σύντομα θα ανταμειφθείς. Ο δρόμος σου είναι προδιαγεγραμμένος περίφημα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου τώρα είναι η ευκαιρία να ξεφύγεις από όσα σε ταλαιπωρούν και να πετύχεις την καταξίωση που περιμένεις. Μην αφήσεις τις δυσκολίες που πέρασες να σε τρομάζουν. Η ζωή σου βελτιώνεται πολύ και με σταθερότητα. Το μέλλον σου χαρίζει δώρα και ικανοποιήσεις που δεν έχεις φανταστεί με τρόπο πολύ πρωτότυπο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.


ΖΥΓΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του η οικογένεια σε στηρίζει και παράλληλα σε φορτώνει με πολλές υποχρεώσεις που σε δυσκολεύουν αρκετά. Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε τις προτεραιότητές σου που είναι δύσκολο να τακτοποιηθούν χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα από μέρους σου. Η ζωή σου ανήκει και τα όρια σε αφορούν αποκλειστικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του ένα ευχάριστο ταξίδι γίνεται αφορμή για γνωριμίες που βελτιώνουν σημαντικά τη διάθεσή σου και υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Μην αφήνεις περιθώρια για λάθη ειδικά τώρα που ο χρόνος έχει περιορίσει αρκετά τις δυνατότητές σου και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς σε όσα προκύπτουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αν δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα σε κάνει να πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του στην Παρθένο αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή σου σε στηρίζουν αλλά παράλληλα δείχνουν μία έντονη τάση να μπερδεύονται σε προσωπικά σου ζητήματα. Μην αφήνεις σε κανέναν περιθώρια να ανακατευτεί σε υποθέσεις που σε αφορούν προσωπικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς με άτομα που δεν πρέπει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαταστήσεις σχέσεις αλλά και πρακτικά προβλήματα που προέκυψαν από λάθος κινήσεις στο παρελθόν. Οι πλανήτες σου προσφέρουν τη δυνατότητα να ασχοληθείς σοβαρά με την αξιοποίηση προτάσεων που μπορούν να οδηγήσουν τη ζωή σου σε ουσιαστική ανανέωση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σου για αλλαγές σε οδηγεί σε ενέργειες που κοστίζουν. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να αποφύγεις πιθανές επιλογές που θα σε απογοητεύσουν αργότερα. Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του μία μικρή ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να φέρει καθοριστική βελτίωση στη διάθεσή σου. Σύντομο ταξιδάκι σε ανανεώνει ευχάριστα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου αλλά θα σε συμβούλευα σήμερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.


ΙΧΘΥΣ

Το ερχόμενο διάστημα ίσως μπορέσεις να ικανοποιήσεις ένα μέρος των αναγκών σου όχι όμως το σύνολο των απαιτήσεών σου. Συγκρατήσου και μην υπερβάλεις με όσα σου εμφανίζονται για να μην έχεις μετά μπλεξίματα. Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του η διαίσθησή σου βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ακολούθησέ την προσεκτικά και δεν θα χάσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!