GOSSIP

H Kim Kardashian έγκυος ξανά και συνεχίζει να βγάζει λεφτά

Μετά τις σχετικές αποκαλύψεις του αμερικανικού ΟΚ, τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση της φήμης. H Kim Karadashian περιμένει και δεύτερο παιδί.

Μετά από τις προσπάθεις δύο χρόνων (που όσοι ακολουθούν το Keeping up with the Kardashians τις ήξεραν από πρώτο χέρι) τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση της φήμης για δεύτρη εγκυμοσύνη από τα χείλη της διάσημης τηλεπερσόνας που φρόντισε να το αποκαλύψει και πάλι live on tv και συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό της σόου όπου είπε στην αδελφή της: «Πήρα την εξέταση αίματος και είμαι έγκυος!». Αυτά τα τάχα μου... αυθόρμητα είναι που μας τρελαίνουν!

Πάντως η Kim συνεχίζει ακάθεκτη να βγάζει χρήματα από όπου μπορεί. Πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στο μάθημα make up που θα κάνει ο γνωστός μακιγιέρ Mario Dedvanovic. Η Kim στην ουσία στις 25 Ιουλίου θα καθίσει στη σκηνή παρέα με το διάσημο μακιγιέρ που θα τη βάφει, και για 4 ώρες θα δίνει στυλιστικά τιπ στους παρευρισκόμενους. Βέβαια για να παρακολουθήσεις το μάθημα μακιγιάζ με την Kim θα πρέπει να πληρώσεις από 500 μέχρι και 1000 δολάρια, αλλά στην τιμή περιλαμβάνεται και αναμνηστική φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιαρίσματος της Kim.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!