GOSSIP

Η Iggy Azalea ακυρώνει και πάλι τις συναυλίες της

Πριν από λίγο καιρό η Iggy είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή της πως σκόπευε να ακυρώσει την Great Escape tour. Τελικά το έκανε πραγματικότητα.

Ήταν το  Μάρτιο που η δισκογραφική εταιρεία της Iggy Azalea, η Def Jam, ανακοίνωσε πως η περιοδεία μεταφέρονταν από την Άνοιξη στο προσεχές Φθινόπωρο και τώρα η προπώληση εισιτηρίων είχε αρχίσει. Όμως την περασμένη Παρασκευή με μια λιτή ανακοίνωσή της η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακοινώσει πως η περιοδεία αναβάλλεται ξανά (αυτή τη φορά μεταφέρεται το 2016) και πως θα αποζημιώσει πλήρως όλους όσους αγόρασαν φετινά εισιτήρια.

Πάντως κάτι δεν πάει καλά με την Iggy που δέχεται επιθέσεις από την μουσική βιομηχανία, καθώς πολλοί την αποκαλούν ατάλαντη, οι ράπερ της λένε πως δεν μπορεί να ραπάρει και κάποιοι σχολίασαν πως ούτε καν καταλαβαίνουν τι λέει όταν τραγουδά. Η ίδια από τη μεριά της το τραβάει το σκοινί. ΄Ηδη με την πρώτη ανακοίνωση της αναβολής της περιοδείας είχε τότε δηλώσει: «Την αναβάλλω γιατί είμαι ψυχοπαθής» εξηγώντας πως «Είναι η πρώτη arena tour μου, οπότε θέλω να το στήσω σωστά, να παρουσιάσει καλλιτεχνικό ενδιαφέρον» και συνέχισε «Δεν θέλω να κάνω “εκπτώσεις’ στην ποιότητα. Θέλω ο κόσμος να νιώθει πως τα χρήματά του πιάνουν τόπο». Να αυτά λέει για αυτό την κράζουν. Μια απλή ποπ ταγουδίστρια είσαι. Πάντως μετά και την οριστική ακύρωση της συναυλίας για το 2015 η ζωή της Iggy σίγουρα θα γίνει δύσκολη, ενώ πολλοί προμηνύουν πως μπορεί και να εξαφανιστεί από το μουσικό στερέωμα. Το’ καψε το ονοματάκι της γρήγορα λένε οι κακές οι γλώσσες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!