WOMEN'S GUIDE

Δείτε την φθινοπωρινή συλλογή Estee Lauder σε συνεργασία με την Victoria Beckham [εικόνες]

Η Victoria Beckham στη φετινή συλλογή της που θα παρουσιάσει στο New York Fashion Week, όλα τα μοντέλα θα είναι βαμμένα με μακιγιάζ από τα προϊόντα της συλλογής της Victoria Beckham by Estée Lauder.

Η νέα αυτή σειρά, η οποία θα είναι limited edition και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και στα sites esteelauder.co.uk και victoriabeckham.com. Η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα όπως bronzer, highlighter και την Morning Aura cream, μια θαυματουργή κρέμα που ενυδατώνει και χαρίζει έξτρα λάμψη στο δέρμα, σκιές, μάσκαρα και κρέμα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα «επικοινωνήσουμε» την ομορφιά της Victoria στους fans της σε όλο τον κόσμο!» είπε η Jane Hertzmark Hudis, πρόεδρος του ομίλου The Estee Lauder Companies και συνεχίζει: «η Victoria είναι επιχειρηματίας στο ίδιο πνεύμα με τον ιδρυτή της Estée Lauder, που κατανοεί πραγματικά τι θέλουν οι γυναίκες και δεσμεύεται στο να τις κάνει να φαίνονται και να αισθάνονται πιο όσο το δυνατόν πιο όμορφες. Έχει ένα πάθος για την ομορφιά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στο brand». 

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από την 1η Οκτωβρίου στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!