ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δείτε τί μας επιφυλάσσει η εβδομάδα που τώρα ξεκινά.

ΚΡΙΟΣ

Θα πιάσεις τα πράγματα και πάλι από την αρχή και θα κάνεις προσωπικά πλάνα και επαγγελματικά σχέδια. Μπορεί να βρεθείς ξαφνικά να οργανώνεις και να ξεκαθαρίζεις, είτε το σπίτι σου και την αποθήκη σου, είτε μέσα στην δουλειά σου όλα αυτά που πρέπει να κρατήσεις ή να ξεφορτωθείς. Γενικά, περνάς μια περίοδο που προσφέρεις, βοηθάς και υπηρετείς τα δικά σου άτομα αλλά και τον εαυτό σου. Σε απασχολεί πάρα πολύ η πρόληψη στα θέματα υγείας γι’ αυτό θα κάνεις τσεκάπ και εξετάσεις που είχες αρκετό καιρό.


ΤΑΥΡΟΣ

Πιστεύεις ότι δικαιούσαι πράγματα γι’ αυτό ξανοίγεσαι περισσότερο και εισπράττεις τα καλά των προσπαθειών σου, κυρίως σε θέματα παιδιών και δημιουργικών απασχολήσεων. Και μια ερωτική σχέση όμως έχει αρχίσει και αποδίδει τα μέγιστα. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να ζήσεις στο παρόν και να μην σκέφτεσαι πράγματα που μέχρι τώρα δεν έχουν λυθεί. Να απολαύσεις όλα τα καλά που σου έρχονται και να ζήσεις με άνεση και ασφάλεια. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, αυτό τον καιρό ευνοείσαι σε λαχεία και τυχερά παιχνίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα οικογενειακά αλλά και στα προσωπικά σου θέματα. Θέλεις πάρα πολύ να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον εαυτό σου και να μην έχεις επιρροές είτε από ιδέες και αναλύσεις που δεν ταιριάζουν με την ψυχολογία σου είτε από άτομα τα οποία μπορεί κατά τ’ άλλα και να συμπαθείς. Ρύθμισε μόνος/η σου όλα τα προγράμματά σου και παράμεινε για ανεξάρτητος/η. Η προσφορά και η υπηρεσία που θα δώσεις θα είναι σημαντική και θα «βγάλεις κάποια σπασμένα» του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για σένα, αφού μπαίνει ένας μήνας με θετικές προοπτικές, τόσο από άποψη πληροφοριών, όσο και επαφών που θα κάνεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Θα προσθέσεις νέες και μάλιστα πολύ χρήσιμες γνωριμίες στην ατζέντα σου οι οποίες όχι μόνο θα σε επεκτείνουν αλλά και θα συμβάλλουν στη συλλογή νέων γνώσεων. Κάποια συμβόλαια χρειάζονται να επαναπροσδιοριστούν με συγκεκριμένους όρους που θα διασφαλίζουν περισσότερο το συμφέρον σου. Μέσα από ένα εύκολο δρόμο θα οδηγηθείς σε αποφάσεις και σε πρακτικές εμπειρίες που θα σου δώσουν καινούργιες ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Θεωρείς ότι όλα μπορείς να τα διαχειριστείς με το δικό σου τρόπο γι’ αυτό μερικές φορές αρνείσαι να ακολουθήσεις τις συμβουλές των κοντινών σου προσώπων. Το ζητούμενο όμως είναι να αναθεωρήσεις ορισμένες αξίες σου σε σχέση με τους άλλους. Όλα τα οικονομικά που σε απασχολούν θα μπουν σε μια τάξη γιατί θα γίνει από την πλευρά σου μια σωστή αξιολόγηση. Πιθανόν να αναλύσεις περισσότερο τα έσοδα και τα έξοδά σου κι ίσως μετρήσεις καλύτερα τις ευκαιρίες αναφορικά με ένα ακίνητο ή τις εισπράξεις από μια δουλειά που έχεις ήδη παραδώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Έκλειψη την 1/9 ανοίγει την αυλαία για διαφοροποιήσεις, εκκαθαρίσεις και κατατάξεις σε άλλο επίπεδο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ήδη έχεις πιάσει εδώ και μέρες τον σφυγμό και προσπαθείς με κάθε τρόπο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Οι εντάσεις μέσα στο σπίτι δεν θα λείψουν, αλλά συγχρόνως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει γιατί θα ειπωθούν αλήθειες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις με έκπληξη ότι μπορεί να γίνουν θαύματα που δεν περίμενες και μέσα από εκεί θα δυναμώσεις και την πίστη στον εαυτό σου αλλά και την εμπιστοσύνη στη ζωή και το σύμπαν. Θα δοκιμάσεις να αυτονομηθείς σε όλα τα επίπεδα που είχες μείνει λίγο πίσω κι αυτό θα σου δώσει μια δυνατή ώθηση για να κάνεις πράγματα που αφορούν καθαρά στον εαυτό σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώθεις ότι μπορεί να απειλούνται τα όριά σου γιατί είχες εξιδανικεύσει κρυφά ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου στις 30 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλει θετικά σε όλα τα θέματά σου γιατί οι αποφάσεις που θα παίρνεις θα είναι από την καρδιά σου. Υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο που δεν μπορείς να αποφύγεις γιατί έχει δημιουργηθεί από καταστάσεις που πιθανόν εσύ να έχεις προκαλέσει. Η δημιουργικότητά σου αυτή την στιγμή είναι ελαφρώς υποτονική, χωρίς να σημαίνει ότι δεν δρας. Απλά είτε υπεραναλύεις τα προβλήματα που έχουν προκύψει είτε ένα δικό σου πρόσωπο περνάει κάποιες δοκιμασίες και επηρεάζεσαι άμεσα. Πάντως ακόμα και μέσα από ένα περιβάλλον που δεν σου ταιριάζει απόλυτα, θα πάρεις τις εμπειρίες σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλαμβάνεις μεγαλύτερες ευθύνες αλλά νιώθεις μια δύναμη εσωτερική να σε παρασύρει και να σε βάζει σε διαφορετική τροχιά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώσεις κάποιες καλές στιγμές γιατί θα έχεις σημαντική εύνοια. Επειδή θέλεις να προσφέρεις και μάλιστα να εξυπηρετήσεις άτομα αλλά και καταστάσεις που ίσως δεν σου είναι και πολύ γνώριμες, θα μπεις στη διαδικασία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και θα αποκτήσεις εμπειρίες που σίγουρα θα σε αναπτύξουν. Το σημαντικότερο είναι να αντιληφθείς τα ταλέντα σου σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου αλλά και το κοινωνικό σου έργο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγωνία σου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους θα φτάσει στο τέλος της και μετά τη Νέα Σελήνη θα αρχίσεις να βλέπεις φως στο τούνελ. Μαζί με την ταλαιπωρία σου έγιναν και πολλά πράγματα τα οποία τα προκάλεσες εσύ ή εξωτερικές συνθήκες. Το καλύτερο από όλα είναι ότι ξεκαθαρίζεις το τοπίο και βλέπεις τι ακριβώς πρέπει να πράξεις για να έχει αποτέλεσμα η δράση σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα αποφασίσεις να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα υγείας και διατροφής γιατί καταλαβαίνεις πλέον ότι χρειάζεσαι ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα. Από την άλλη, σου βγαίνει μια διάθεση να διώξεις τις αναποδιές και τον αρνητισμό που μπορεί να είχες το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις πολλές ασχολίες και μέσα από εκεί νιώθεις πλήρης και ικανοποιημένος/η. Οι δυνατότητές σου έχουν αυξηθεί και, μέσα από το ψάξιμο που έκανες αυτή την περίοδο, ανακαλύπτεις πράγματα τα οποία θα εξυπηρετήσουν όλο το ιδεαλιστικό σου κομμάτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Ίσως υπάρξουν ξαφνικές αναποδιές ή να γίνονται πράγματα που δεν τα είχες προβλέψει, κυρίως πάνω σε θέματα σπιτιού ή σε άτομα που είναι πολύ κοντά σου, αλλά θα τα αντιμετωπίσεις σαν κάτι που λύνεται άμεσα. Έχεις οργανωθεί περισσότερο πλέον κι ακόμα και το απρόβλεπτο μπορείς να το κουμαντάρεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που είχες βάλει στο πρόγραμμα. Οι συνθήκες που επικρατούν αυτήν τη στιγμή είναι ελαφρώς δύσκολες σε πρακτικό επίπεδο γιατί όλα σου φαίνονται κάπως και πρέπει να ανασκουμπωθείς και να δεις τι χρειάζεται στην καθημερινότητά σου. Ψάχνοντας να βρεις συνεργάτες και γενικά άτομα που θέλεις να σε υποστηρίξουν, θα κάνεις τις υπερβάσεις σου αλλά θα αντιληφθείς ότι για να πετύχεις αυτά που έχεις στο νου σου πρέπει να παραμερίσεις τον εγωισμό σου. Ο προγραμματισμός των πληρωμών σου πιθανόν να σου φαίνεται πολύ δύσκολος αλλά τελικά θα τα καταφέρεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη που γίνεται την 1/9 στον άξονά σου θα σε αναγκάσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις, από τις ερωτικές μέχρι και τις πολύ κολλητές ή απαραίτητες συνεργασίες. Σίγουρα θα πέσουν οι μάσκες και θα δεις πως πρέπει να κινηθείς, πάντα όμως έχοντας ως πυρήνα τα άλλα άτομα γιατί από εκεί εμπνέεσαι αυτήν την περίοδο και συγχρόνως ανοίγοντας καινούργιες πόρτες, πιο πρακτικές ή πραγματικές. Θα επιφορτιστείς με ένα όγκο εργασιών γιατί τώρα μπορεί να έρθουν πράγματα στην επιφάνεια ή θα αναγκαστείς να βάλεις σε εφαρμογή ιδέες και καταστάσεις που ήταν ανενεργές.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!