ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2016

Η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επαγρυπνείς και να επιστρατεύσεις όλες τις ικανότητές σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις. Κι αν όλα πάνε καλά είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου ό,τι δεν σε εκφράζει. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή –Δία στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου.

Ερωτικά 
Η αστάθεια που επικρατεί στα προσωπικά σου μπορεί να έχει και όμορφες συνέπειες, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια μιας σχέσης, που ξεκινάς μέσα στον «τρελό ενθουσιασμό», παραβλέποντας σημαντικές παραμέτρους που θα τις βρεις μπροστά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο εξυπηρετεί άριστα τις φιλοδοξίες σου για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει και τις δημιουργικές σου δυνατότητες. Ακόμη κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να έρθεις σε επαφή με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα κι εδώ βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να αναλωθείς σε κατά βάση ανούσιες υποθέσεις, ή ατέρμονες συζητήσεις με κύριο αντικείμενο τους το τι κάνει ο ένας και ο άλλος!

Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα μπορέσεις να διαχειριστείς με την άνεσή σου τα νέα δεδομένα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι». Πάντα ωστόσο μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον και ειδικότερα, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Παράλληλα θα έχεις την δυνατότητα να ρυθμίσεις κι ένα περιουσιακό σου θέμα.

Ερωτικά
Η πρόθεσή σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις»
τον έρωτά σου με μια μοναδική προσφορά, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου δυσκολέψει την ζωή!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό εξακολουθεί να δημιουργεί προκλήσεις που θέλουν άμεσες απαντήσεις από την πλευρά σου Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο κομίζει ευχάριστες ειδήσεις. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ίσως είναι πολύ πιο ουσιώδεις οι βοήθειες που θα λάβεις σχετικά με την επιμόρφωση σου, την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά και την καλύτερη δικτύωση σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται για μια σχέση «της σειράς». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε μαζί.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο, σε ωθεί να ενεργοποιηθείς ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Ακόμη κι αν δεν πετύχεις άμεσα μια οριστική ρύθμιση, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς καλύτερα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που θα σε ικανοποιήσουν αλλά ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις τα δώρα που θα σου κάνουν!

Ερωτικά 
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να «σταθείς» στον άνθρωπό σου, που φαίνεται να βρίσκεται σε μια πολύ ιδιόμορφη κατάσταση. Παράλληλα σε «προειδοποιεί» ότι αν μπεις σε μια νέα σχέση, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγεις από αυτήν χωρίς να «ματώσεις». 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιό σου, εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην… τεμπελιάζεις! Ακόμη και υποθέσεις που αντικειμενικά κρίνονται ως δύσκολες, σήμερα μπορεί να έχουν μια ανέλπιστα θετική κατάληξη. Παράλληλα βέβαια θα υπάρξουν πολλές στιγμές γέλιου και χαράς, κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να ατενίσεις το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα κέφια, αυτήν την φορά όμως δεν χωρούν «τρίπλες» και ημίμετρα. Αποφάσισε λοιπόν τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία σου υπόσχεται τον παράδεισο, όχι όμως χωρίς «αστερίσκους»!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί μια αβεβαιότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί να σε κάνει υπέρ το δέον ανήσυχο με κίνδυνο να αποσπάσαι από εδώ κι από εκεί αδυνατώντας να ολοκληρώσεις οτιδήποτε ξεκινήσεις. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο είναι πιθανό να σου αποκαλύψει μια πολύτιμη πληροφορία ή ένα μυστικό αλλά και να ρίξει φως σε παρασκηνιακές δράσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν.

Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο! Αν όμως δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει τελικά, μην το ζορίζεις. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις κάποιον/α άλλον/η να επιλέξει το κατάλληλο ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά 
Η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις για «χαζά» θέματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Ερωτικά 
Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο κοντινό! Για να συμβεί αυτό όμως και να έχει μια ομαλή εξέλιξη θα πρέπει σε πρώτη φάση να παραβλέψεις κάποιες από τις «απόλυτες» αρχές σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Επαφές, συναντήσεις και διαρκείς ανταλλαγές απόψεων συνθέτουν μια «ζωηρή» καθημερινότητα, από την οποία μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια σπουδαία συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, αυξάνει την ανασφάλειά σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει είτε σε ένα ανεξήγητο «κλείσιμο», είτε το πιθανότερο σε μια προσπάθεια να «αποδείξεις» την επάρκεια-υπεροχή σου προσεγγίζοντας άτομα που μάλλον «σου πέφτουν λίγα». 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό εξακολουθεί να συμβάλλει σε έκτακτες ή επείγουσες καταστάσεις, που η διαχείρισή τους μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσής σου.

Ερωτικά
Ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση, ανεξάρτητα από τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Από εκεί και ύστερα όμως, θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου, όταν το χρειάζεσαι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με την σύνοδο Ερμή-Δία στην Παρθένο, η διεκπεραίωση μιας υπόθεσης οικονομικού ενδιαφέροντος πρέπει να γίνει το πρώτο μέλημά σου αφού μπορείς να πετύχεις πολλά με ελάχιστη προσπάθεια. Πάντως, μεταξύ άλλων, εξέτασε και το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες-επαφές σου αναθέτοντας σε κάποιον/α άλλο/η να κάνει την «δύσκολη δουλειά», με συνέπεια να εξασφαλίσεις περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για την… διασκέδασή σου!

Ερωτικά
Όλα καλά, ίσως όμως να δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «περίεργο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα διαβλέπεις «αρπακτικές» προθέσεις, οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!


ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δία στην Παρθένο «αβαντάρει» τις επιδιώξεις σου και προδιαθέτει σε «τυχερές» εξελίξεις. Σε καλεί όμως να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες μέσα από τις οποίες θα προκύψουν αμοιβαία οφέλη και νέες προοπτικές. Μπορείς ακόμη να αναπτύξεις δράσεις που σχετίζονται με την επιμόρφωση αλλά και την δικτύωσή σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας στην Παρθένο σε δελεάζουν, ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι στην περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στο μέλλον, θα σου είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακείς.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!