ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Κυριακής 21 Αυγούστου 2016

Η Σελήνη στον Κριό αυξάνει τις ανασφάλειές σου και επηρεάζει τα οικονομικά και τις κοινωνικές επαφές σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε ενθουσιάσει αλλά και να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που θα δοκιμάσουν την αξιοπιστία σου στα δύσκολα. Γιατί αν στην πρώτη «στραβή» τα παρατήσεις, θα αδικήσεις τόσο τον εαυτό σου όσο κι εκείνους/ες που σε εμπιστεύτηκαν. Πριν λοιπόν βιαστείς να αναλάβεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία, σκέψου το καλύτερα!

Ερωτικά
Όσο κι αν το εύχεσαι ή το προσπαθείς είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε λοιπόν το σήμερα, χωρίς δεσμεύσεις, προσδοκίες και μεγάλες υποσχέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να βρεις τον «πραγματικό» εαυτό σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα κι όλα εκείνα που σε οδηγούν να συμπεριφέρεσαι και να δρας με κριτήριο κάποιες πλαστές ανάγκες ή το «τι θα πει ο κόσμος». Αν λοιπόν νιώσεις την ανάγκη, μην διστάσεις να «αποσυρθείς» για λίγο από τα εγκόσμια. Επιπλέον, φρόντισε περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου

Ερωτικά
Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να ανανεώσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, είτε με ποικίλα «παιχνίδια» με τον/την σύντροφο σου, είτε φέρνοντας σε κοντά σε νεαρά άτομα, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό προάγει την κοινωνικότητά σου και κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να έχεις κάποιες σημαντικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις την οπτική σου γύρω από διάφορα ζητήματα αλλά και να περάσεις όμορφα. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με σκοπό να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις φαίνεται να περιστρέφονται κυρίως γύρω από φίλους/ες και γνωστούς/ες κι ίσως κληθείς να δώσεις τα «φώτα» σου σε μια αρκετά μπλεγμένη υπόθεση. Καλό είναι όμως να μην βιαστείς να κρίνεις ή να πάρεις θέση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό δεν σε βοηθά να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές, που δεν είναι της αρεσκείας σου. Επειδή όμως τελικά όλα αυτά θα κάνουν τον κύκλο τους και θα χαθούν το ίδιο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν, δεν θα πρέπει ούτε να ανησυχείς, μα ούτε και να καταλήξεις σε βιαστικά συμπεράσματα.

Ερωτικά 
Ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δείχνει να κινείται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, εγείροντας απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Στον αντίποδα, θα λάβεις κάποιες φιλοφρονήσεις που θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό, ευνοεί τα σχέδια σου, ενώ παράλληλα η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα, με προοπτική να «γεννήσει» κι ελπιδοφόρες κινήσεις για το μέλλον. Καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στα λόγια αλλά να δώσεις κι έναν πιο ουσιαστικό χαρακτήρα στις επαφές σου, δρομολογώντας όλα εκείνα που αποτελούν προτεραιότητά σου.

Ερωτικά
Σήμερα είναι πιθανό να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον ένα πρόσωπο με «φρέσκες» αντιλήψεις αλλά αν αποφασίσεις να προχωρήσεις, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε «μπέρδεμα», αφού υπάρχει κι άλλος/η!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, παράλληλα όμως μπορεί να σε παρασύρει και σε ένα ρίσκο που δεν συνηθίζεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πιο σωστό θα ήταν να περιμένεις να κατασταλάξουν τα πράγματα κι ύστερα, αν χρειαστεί, πάρε τις αποφάσεις σου. Αντίθετα, αν δράσεις σπασμωδικά, μπορεί να πάθεις κάποια «ζημιά»!

Ερωτικά
Οι υποσχέσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα σε κάνουν –και σωστά- αρκετά επιφυλακτικό/η. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σου, σε προστατεύει από τα χειρότερα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να προκαλέσει μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, «απειλώντας» να σε παρασύρει σε σπασμωδικές κινήσεις ή επιλογές. Από την άλλη πλευρά όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να χαράξεις μια νέα πορεία έχοντας δίπλα σου άτομα που δεν είναι μεν δοκιμασμένα στα δύσκολα αλλά ο ενθουσιασμός τους αρκεί για να σε «σηκώσει» στα ουράνια!

Ερωτικά
Οι καταστάσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα, τόσο για αυτά που εσύ επιθυμείς, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Κινδυνεύεις μάλιστα να παρασυρθείς από εφήμερες επιθυμίες και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Κόντρα στην αργία της ημέρας, η Σελήνη στον Κριό έχει άλλα σχέδια για σένα κι ίσως τελικά κληθείς να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν αναλαμβάνει κανείς άλλος! Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αφού οι αντοχές σου δεν είναι ανεξάντλητες και μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου.

Ερωτικά 
Ίσως να ζήσεις μια περιπέτεια στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις μέσα από έξτρα περιποιήσεις προς τον άνθρωπό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να «παίξεις», να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα συμβατά με τις αντιλήψεις ή την νοοτροπία σου και ικανά να σου δώσουν γόνιμες εμπνεύσεις κι αφορμές. Παράλληλα βέβαια μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, αυτό όμως θα είναι πρόβλημα για τους άλλους κι όχι για σένα!

Ερωτικά
Σήμερα η καρδούλα σου «πεταρίζει» και είσαι πανέτοιμος/η για ένα νέο ξεκίνημα. Επειδή ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, ούτε να «δέσεις κόμπο» μια υπόσχεση!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αυξάνει τις ανασφάλειές σου αλλά και την ανησυχία σου για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει, αφού είναι πιθανό να εμφανιστούν νέα δεδομένα που αλλάζουν τις ισορροπίες. Παράλληλα, σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ώστε να ανταποκριθείς με επιτυχία στις αλλαγές που δρομολογούνται.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να αποκτά μια ιδιαίτερη λάμψη, από την άλλη πλευρά όμως, το πιθανότερο είναι να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα άτομο με το οποίο έχετε εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου ώστε να μην χάσεις τον προσανατολισμό σου με ανούσιες υποθέσεις και κουτσομπολιά! Αντίθετα, σε δημιουργικό επίπεδο μπορεί να σου «κατέβουν» πρωτοποριακές ιδέες, ενώ παράλληλα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις κάτι χρήσιμο.

Ερωτικά 
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου δοθεί η αφορμή για μια έκτακτη περιπέτεια, να θυμάσαι όμως ότι πρόκειται αποκλειστικά για μια υπόθεση σεξουαλικού ενδιαφέροντος!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως υπάρξουν κάποιες απότομες μεταβολές προς «τα κάτω» που θα σε προβληματίσουν, στην πορεία όμως όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις για μια νέα πορεία, έχοντας πλέον την εμπειρία πρότερων καταστάσεων και των λαθών που τις είχαν συνοδεύσει.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο ανοικτός/η στις προκλήσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο!



Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!