VIRAL

Φοιτήτριες στις πύλες της... κολάσεως σε πανεπιστήμιο του Τέξας [βίντεο]

Πολλά έχουν κατά καιρούς γραφτεί για τον θεσμό των sorority houses (γυναικείες αδελφότητες) στα αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που διαφωνούν με τις πρακτικές τους που συχνά αγγίζουν τα όρια του κοινωνικού ρατσισμού.

Τώρα κάνει το γύρο του κόσμου ένα βίντεο που έφτιαξε κάποιος για να κοροϊδέψει τα κορίτσια της γυναικείας αδελφότητας ΑΔΠ στο πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν. Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο twitter και πλέον κυκλοφορεί παντού στα social media, αφού φαίνεται πως πολλοί και πολλές είναι αυτές που αντιπαθούν τα κορίτσια που επιλέγουν να ενταχθούν σε τέτοιες αδελφότητες. 
Το εν λόγω βίντεο αρχικά φτιάχτηκε από τις ίδιες της φοιτήτριες - μέλη της ΑΔΠ, για να υποδεχτούν τα νέα τους μέλη εν όψει της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς με τις αρχηγούς να τραγουδούν έξω από την πύλη του οίκου της αδελφότητας και μετά να ανοίγουν τις πόρτες για να φανούν και τα υπόλοιπα μέλη. Όμως κάποιος με την βοήθεια απλών οπτικών εφέ έκανε το όλο σκηνικό να θυμίζει τις πύλες της Κολάσεως.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!