ΖΩΔΙΑ

Oι προβλέψεις της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2016

Η Σελήνη στους Ιχθύες ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων, ενώ η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, ίσως σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν «μερίδιο» στις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Επιπλέον, ίσως νιώσεις την ανάγκη να μείνεις περισσότερο χρόνο μόνος/η σου, ώστε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντάς σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, ένα πρόσωπο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο. Μπορείς ακόμη να ωφεληθείς από την ανταλλαγή υπηρεσιών μεταξύ φίλων ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινωνικό «πρόσωπο». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί κάθε δημιουργική δραστηριότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς ξανά με ένα παλιό σου χόμπι..

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σου στέλνει ευχάριστα μηνύματα, την ίδια στιγμή που ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σου εγγυάται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, φαίνεται πως, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, επανέρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένας ημιτελής κύκλος. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες αλλάζει τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς» κι ίσως σου ζητηθεί να «σηκώσεις» στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, καλό είναι όμως να αποφύγεις τις συνεργασίες.

Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο να δεσπόζουν στον τομέα των σχέσεών σου, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς ενώ αν είσαι σε μια σχέση, ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις ότι οι καταστάσεις σε ξεπερνούν. Προσπάθησε τουλάχιστον να σκέφτεσαι θετικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στους Ιχθύες, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου, είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι. Παράλληλα όμως, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να σε «φορτώσει» συναισθηματικά, με συνέπεια να βρεθείς σε θέση αδυναμίας.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν «σχεδιάζει» μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σου και μια καλή παρέα φίλων ή γνωστών.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές, που ίσως και να μην υπάρχουν αύριο, γι’ αυτό αν είναι να κάνεις κάτι, δράσε άμεσα. Επιπλέον, με την συνδρομή της αντίθεσης Ερμή-Χείρωνα, η οικονομική σου εύνοια μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια ανακουφιστική ρύθμιση παλαιών χρεών.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία! Ίσως μάλιστα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με την φιλοτιμία σου και το πνεύμα προσφοράς που σε χαρακτηρίζει όταν θες κάποιον/α πολύ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα ένας πρώην συνεργάτης εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή, προσφέροντας λύσεις σε κάθε αδιέξοδό σου. Στον αντίποδα, όμως μπορεί να ανακύψουν «ενοχλητικές» καταστάσεις, που θεωρούσες πως είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους αλλά… δεν! Επιπλέον, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς με την διερεύνηση του παρελθόντος ή της παράδοσης.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «απογειώνει» τα συναισθήματά σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Επειδή όμως η λογική σου δεν είναι και στα καλύτερά της, πρόσεξε μήπως δεν πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, μπορεί να προκύψει η αναβίωση μιας παλιά ασχολίας σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθουν στο φως στοιχεία για «κρυφές» δράσεις του παρελθόντος, λύνοντάς σου απορίες που χρόνιζαν! Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν σε «προδώσει» ο οργανισμός σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση της ζωής σου προτεραιότητα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια μπορεί να σε καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό χωρίς μάλιστα να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάχη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων αλλά κι ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, μπορεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες ή την εκπλήρωση των επιθυμιών τους. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να πολλαπλασιάσει τις επαφές σου με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, είτε πρόκειται για φίλους/ες, είτε για άτομα… ανεπιθύμητα!

Ερωτικά
Το σύμπαν μπορεί να σου… ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει κάτι στην μέση! Πάντως, ακόμη κι αν τελικά δεν προκύψει η επιθυμητή συνέχεια, με την Αφροδίτη στην Παρθένο δείχνει τουλάχιστον εξασφαλισμένη μια ευχάριστη φιλία.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις επιρρεπής σε εξαρτήσεις και να «χάσεις» τον εαυτό σου, Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σηματοδοτεί μεταβολές ή αλλαγές στο σπίτι.

Ερωτικά 
Κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο, χωρίς μάλιστα να νιώθεις «έτοιμος/η» να πάρεις εκείνες τις αποφάσεις που θα σε ξεμπλοκάρουν. Αλλά επειδή το πρόβλημα υπάρχει κυρίως στο μυαλό σου, προσπάθησε απλά να αποστασιοποιηθείς από όλα εκείνα που σε πιέζουν.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο» αλλά και να βελτιώσεις τις γνώσεις σου κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Επιπλέον μπορεί να σου προσφέρει συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές στην καθημερινότητά σου κι ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση δράσεων του παρελθόντος.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Σε κάθε περίπτωση όμως τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν σύντομα. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος.

Ερωτικά 
Κρίνοντας ως «υπερβολικές» κάποιες εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό σου, μπορεί τελικά να πληγώσεις ένα άτομο που νοιάζεται για σένα πραγματικά. Ο τρόπος έκφρασης βέβαια έχει την δική του σημασία, μήπως όμως είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στην ουσία;

 


ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά 
Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στις πιο «φευγάτες» αναζητήσεις σου κι η αλήθεια είναι ότι έχεις όλα τα φόντα για να τις εκπληρώσεις! Παράλληλα όμως, αν θες να έχεις δημιουργικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου, θα πρέπει να «αφεθείς» στην διαίσθησή σου. Επιπλέον, επειδή κάποια πράγματα μπορεί να επαναληφθούν, αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου.

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν «τολμήσεις» να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια. 



Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!