ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης 16 Αυγούστου 2016

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα είναι απρόσμενες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται –ιδίως στην προσωπική σου ζωή- μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε πλεονέκτημα. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα... καλύτερα για σένα! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, Παράλληλα όμως θα πρέπει να φανείς πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει μια κρίση, όχι απαραίτητα επειδή κάτι συνέβη αλλά γιατί απλά... βαρέθηκες! Αντίθετα, ο δρόμος είναι ανοικτός για μια νέα γνωριμία-περιπέτεια, μέσω της οποίας μπορεί να νοιώσεις και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό τείνει να αλλάξει κάποιες από τις σταθερές σου, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου, κάτι βέβαια που μπορεί να αυξήσει το... πείσμα σου και να σε κάνει αρνητικό απέναντι σε νέες καταστάσεις. Ωστόσο εκείνο που θα έπρεπε να κάνεις είναι να δεις με μια πιο «φιλική» ματιά τα αναθεωρημένα δεδομένα και τους... εισηγητές τους, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάτι ικανό να κλονίσει τις γερά θεμελιωμένες βάσεις σου.

Ερωτικά
Στους «τρελούς» λέμε πάντα ναι! Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «νομιμοποιημένη», ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή «επανάσταση», που αν δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις συναινετικά, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα, που η διαφορετικότητα τους ξενίζει ή προκαλεί, κάτι όμως που με δεδομένη την ικανότητα σου να επικοινωνείς με κάθε είδος ανθρώπου δεν είναι πρόβλημα. Εκείνο που πρέπει να παρακάμψεις είναι κάποιες ακραίες αντιλήψεις ή πρακτικές, στις οποίες μπορεί να σε «εξωθήσει» το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Παράλληλα, μπορεί να προκύψει ένα ξαφνικό ταξίδι ή να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ενδέχεται να αλλάξει τα οικονομικό «καθεστώς» σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε «αδόκιμες» ή ασυνήθιστες πρακτικές. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να επιβάλλεται να το πράξεις, αφού με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προλάβεις το να πέσεις εσύ θύμα μιας δυσάρεστης ανατροπής!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια αναπάντεχη κρίση, με αφορμή μάλιστα ένα «εξεζητημένο» περιστατικό. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» τον άνθρωπο σου, τότε τον... έχασες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η διαφορετικότητα σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε εκκεντρικότητες ή «θεατρικές» επιδείξεις. Μπορείς ακόμη να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν είναι «της σειράς». Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι, που όμοιο του είναι... δύσκολο να ξαναβρείς!

Ερωτικά
Τα ετερώνυμα έλκονται... Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου αλλά πολύ περισσότερο για εκείνα που θεωρείς ότι σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό, έστω κι αν δεν είσαι έτοιμος/η να το αποδεχθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό, τόσο στα οικονομικά, όσο και την δουλειά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Επιπλέον σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, θα σου «βγει» μόνον αν επιλέξεις κάτι σπάνιο η «εξεζητημένο».

Ερωτικά
Το σύμπαν σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών, από συμβατές μέχρι εντελώς ακατάλληλες για την περίπτωση σου! Φρόντισε λοιπόν να κρίνεις σωστά, ακολουθώντας κυρίως την αλήθεια της καρδιάς σου κι όχι την φωνή των συμφερόντων σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά 
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αν μάλιστα κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε ωθεί να επιλέξεις ως συνεργάτες άτομα τα οποία έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ξεχωρίζουν, έστω κι αν δεν έχουν την γενική αποδοχή. Αντίθετα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως θα έπρεπε να εγκαταλείψεις την συνήθως «μετρημένη» στάση σου και να κάνεις το... μεγάλο βήμα προς κάτι το διαφορετικό ή «ακραίο». Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις εκεί την ευτυχία σου, παρά σε μια «νορμάλ» κατάσταση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το σύμπαν σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν πολλά απρόοπτα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, όπου φαίνεται να δημιουργούνται νέες συμμαχίες και να «σπάνε» οι παλιές. Επιπλέον, μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να ταράξει την εργασιακή σου ηρεμία, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους. Πάντως αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο επικουρούμενη από τον Ουρανό, αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν έλκεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον μπορεί να έχουν κάποια «χούγια» ή ιδιοτροπίες που καθιστούν δύσκολη και αβέβαιη την εξέλιξη της σχέσης σας


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η άρνηση σου να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε οτιδήποτε κινείται μακριά από την αλήθεια σου μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, που δείχνουν προθυμία στο να «βολευτούν», ίσως μάλιστα η κρίση να ξεσπάσει ως «κεραυνός εν αιθρία»! Αντίθετα θα βρεις... άφθονη συμπαράσταση από τους «ξένους». Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε ένα απρόσμενο, όσο και συναρπαστικό ταξίδι.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μπλοκάρεται από τον εγωισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είτε σου αρέσει, είτε... όχι, μάλλον έφτασε η στιγμή για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική πρόοδο σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αλλάξεις και τις οικονομικές προτεραιότητές σου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα αρνητικών εξελίξεων. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη ρήξη με έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά
Το σύμπαν ευνοεί τους ερωτικούς ή σεξουαλικούς πειραματισμούς και παρότι θα είναι κάπως δύσκολο να... κρυφτείς, μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε αλλού! Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα είναι να υπάρχει κοινή συναίνεση και όχι επιβολή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το σύμπαν σε καλεί να... τολμήσεις μια θεωρητικά «ασύμβατη» συνεργασία, αφού μέσω αυτής μπορείς να πετύχεις πολλά. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό. Πρόσεξε όμως μήπως σε κάποιες περιπτώσεις φερθείς με προκλητικό, κυνικό ή «ακατάδεκτο» τρόπο, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των άλλων.

Ερωτικά
Αντιφάσεων συνέχεια... Το «πνεύμα ανεξαρτησίας» που ορίζει την προσωπική σου ζωή, σε κάνει εξαιρετικά αρνητικό/η απέναντι σε όποιον/α «αποπειραθεί» να σε δεσμεύσει. Αν όμως δεν τεθεί τέτοιο ζήτημα από την άλλη πλευρά, τότε δεν αποκλείεται να δεσμευτείς από... μόνος/η σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, οι εξελίξεις στον οικονομικό αλλά και τον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι απρόσμενες, δίνοντας σου να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδια σου, το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο για να «περάσει» το... δικό του! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μην «δένεις τον γάιδαρο σου» και να φοβάσαι τα «σίγουρα». Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να έχεις έσοδα ή παροχές από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ερωτικά
Μέσα στην γενικότερη «αναμπουμπούλα» στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει κι ένα απρόσμενο ειδύλλιο, το οποίο μάλιστα, από την στιγμή που κρίνεται ως «παράδοξο» έχει... όντως τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια ευχάριστη περιπέτεια!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!