GOSSIP

Dwayne Johnson εναντίον Vin Diesel : Μία επική κόντρα [βίντεο]

Είναι και οι δυο τους "θηρία, γεροδεμένοι και δημοφιλείς ηθοποιοί που καθιερώθηκαν μέσα από ρόλους σκληροτράχηλων τύπων. Οπότε λογικό είναι η κόντρα τους να θυμίζει γιγαντομαχία.

Η αρχή έγινε με ένα βίντεο που ανέβηκε πριν μία περίπου εδβομάδα στο Facebook, στο οποίο ο Dwayne Johnson (γνωστός ως The Rock) μιλάει για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας ταινίας Fast & Furious (συμπρωταγωνιστεί ο Vin Diesel) και αναφέρει μεταξύ άλλων πως όλες οι γυναίκες συμπρωταγωνίστριες ήταν άψογες, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους άνδρες που παίζουν στην ταινία και πως κάποιοι από αυτούς ήταν απαράδεκτοι και πως όταν θα βγει η ταινία στις αίθουσες θα δούμε πως σε κάποιες σκηνές δεν "παίζει" τον θυμωμένο, γιατί είναι όντως έξαλλος με κάποιον συμπρωταγωνιστή του. Αν και δεν τον ονομάζει όλοι κατάλαβαν πως αναφέρεται στον Vin Diesel, αφού φήμες αναφέρουν πως είχε πολύ υπεροπτική και αλλαζονική συμπεριφορά, πως αργούσε στα γυρίσματα και δεν ήταν συνεργάσιμος.

Τώρα ο Vin Diesel ανέβασε ένα βίντεο στο instagram στο οποίο λέει πως δεν το πιστεύει πως μόλις ολοκλήρωσε δύο ταινίες (στις οποίες πρωταγωνιστεί και έχει κάνει την συμπαραγωγή) και πως τώρα θα βρει τον χρόνο για τον εαυτό του. Επίσης λέει δώστε μου λίγο χρόνο και θα σας τα πω... ΟΛΑ. Έπιεται συνέχεια;

 

A video posted by Vin Diesel (@vindiesel) on Aug 10, 2016 at 10:27pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!