ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας 15 Αυγούστου 2016

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει την κοινωνικότητα αλλά και την συναισθηματική αστάθεια.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών επαφών αλλά αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να «ποντάρεις» περισσότερο στις δικές σου ιδέες και στα ειδικά προσόντα σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις σου και με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να «διαπραγματευτείς» με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να προκύψει και μια χρήσιμη επαγγελματική συνεργασία, πέραν της... άλλης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις.
Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να εξοπλίσεις τον χώρο σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλά και να βρεις πρακτικές ή ρεαλιστικές λύσεις γύρω από τα θέματα, που σε απασχολούν.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Δία στο πλευρό σου, όσο «μπερδεμένος/η κι αν νοιώθεις ή όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια, τελικά θα γίνει αυτό που σε... συμφέρει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα σε ωθεί να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου και να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, κάνοντας την καθημερινότητα σου πολύ πιο λειτουργική.

Ερωτικά
Τα «μπερδέματα» καλά... κρατούν κι επειδή είναι δύσκολο να υπάρξει μια ομαλή ροή στις εξελίξεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, χωρίς όμως να θεωρήσεις ότι είναι και οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά κι ίσως αφήσει «μετέωρο» το θέμα μιας συνεργασίας αλλά από την άλλη πλευρά θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις... νέο κόσμο! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα τονίζει τις πιο πρακτικές ανάγκες σου και σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να ενισχύσεις το εισόδημα σου.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται για σένα αλλά διστάζει να κάνει το «μεγάλο βήμα», εξ αιτίας της διαφαινόμενης ευαισθησίας σου. Αν λοιπόν συναινείς κι εσύ, δεν έχεις παρά να δείξεις το πιο «ρεαλιστικό» σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά και «επαγγελματικά» το πλάνο σου, ώστε να βγεις... ασπροπρόσωπος/η! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως νοιώσεις μια προσωρινή αβεβαιότητα, τελικά όμως αν αντιδράσεις με την συνήθη υπευθυνότητα σου όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

Ερωτικά
Πάντα έχεις την διάθεση να φροντίσεις τον άνθρωπο σου, προσφέροντας του το κάτι παραπάνω. Καλό είναι όμως να επιτρέπεις και σε εκείνον να εκφράζει τα συναισθήματα του με τον τρόπο που επιλέγει κι όχι τον... δικό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» αλλά να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα σε ωθεί να οργανωθείς και να καταστρώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, διορθώνοντας κάποιες τεχνικές ατέλειες.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου συνεχίζει να προσθέτει «αλατοπίπερο» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η ίσως προκύψει κάτι «ενδιαφέρον»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα ερωτικό δίλημμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει κάποιες γκρίνιες των «δικών σου» ανθρώπων, τελικά όμως όλα θα ξεπεραστούν αν... δεν δώσεις και ιδιαίτερη σημασία! Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή τον εξωραϊσμό του χώρου σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα δημιουργεί ένα πιο λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ερωτικά
Συνοικέσιο, γιατί όχι; Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να σου συστήσουν ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον ιατρικό ή επιστημονικό κλάδο και με το οποίο θα μπορούσε να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ αλλά και ειδικές γνώσεις ή ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να σε εφοδιάσει με κάποια αξεσουάρ ή «πατέντες», που θα κάνουν απλούστερη την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Έχεις όλες τις προδιαγραφές για να πετύχεις αυτό που θες, όπως το θες, με την δύναμη της πειθούς. Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα με τον άνθρωπο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο αν μια υπόθεση σου δεν εξελιχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως προσπάθησε να περιορίσεις τις αγορές και την καταναλωτική σου διάθεση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου «ζυγίζεις» τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης, ελπίζοντας να σου φανεί... και χρήσιμη! Να θυμάσαι όμως ότι χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη της άλλης πλευράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα, σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου κι αν χρειάζεσαι κάποιο είδος εγγυήσεων θα τις... έχεις! Επιπλέον ίσως λάβεις ένα χρήσιμο και λειτουργικό δώρο.

Ερωτικά
Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! Η τάση σου να συνάπτεις σχέσεις με πρόσωπα που συνδέονται με την δουλειά σου, τείνει να... δικαιωθεί, αφού μπορεί να σου προσφερθούν κάποιες λύσεις «στο πιάτο».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην καλύτερη οργάνωση και την ιεράρχηση των στόχων σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει πολλά στην καριέρα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να εντρυφήσεις σε κάποια... μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις. Επιπλέον όμως μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία..

Ερωτικά
Η ημέρα δεν είναι και τόσο «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια, όσο για την διευθέτηση κάποιων πρακτικών θεμάτων ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε η σχέση σας να αποβεί χρήσιμη και λειτουργική.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προμήθεια εξοπλισμού, ενώ αν σου παρουσιαστεί ή ευκαιρία μην διστάσεις να επιδιώξεις μια συνεργασία σε επαγγελματική βάση.

Ερωτικά
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που ευχαριστούν εσένα κι εκείνα που «πρέπει» να κάνεις σκέψου όμως ότι έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να σε «κουράρουν»!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!