ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2016

Ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με μια απότομη αλλαγή των δεδομένων.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός θα σου δώσει την ευκαιρία να βιώσεις πρωτόγνωρες ή ξεχωριστές καταστάσεις αλλά και να δημιουργήσεις ένα νέο πλσαίσιο στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω σου «κλισέ» και προκαταλήψεις. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να προβληματιστείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου, που άλλα έχετε συμφωνήσει κι άλλα πράττει!
Ερωτικά
Κάτι νέο ξημερώνει στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε ωστόσο να απευθυνθείς σε πρόσωπα που έχουν μοντέρνες αντιλήψεις, είναι ανοικτά στο να «παίξουν» και κυρίως δεν παρεξηγούνται εύκολα, ιδιότητες βέβαια που ισχύουν και για... σένα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Μια μάλλον απρόσμενη επίσκεψη ή συνάντηση μπορεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί, αφού τελικά θα αποζημιωθείς μαθαίνοντας κάποια πράγματα που θα σου φανούν χρήσιμα τόσο στην δουλειά σου, όσο και στις καθημερινές συναλλαγές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο.
Ερωτικά
Αναμφίβολα αυτήν την περίοδο είσαι περιζήτητος/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα. Και προκειμένου να «πέσεις» σε μια ασύμβατη περίπτωση είναι προτιμότερο να τηρήσεις στάση αναμονής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να εκφράσεις τις πιο «προχωρημένες» πτυχές της σκέψης αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα ή φορείς που θα σου «ανοίξουν» το μυαλό. Παράλληλα όμως ενδέχεται να απογοητευτείς από τις αντιδράσεις ενός φίλου η μιας φίλης. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια απρόσμενη είδηση ή να υπάρξει μια απροσδόκητη τροπή σε μια μετακίνηση σου.
Ερωτικά
Μια αποκάλυψη μπορεί να προκαλέσει «τριγμούς» στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις πάρει τα πράγματα πολύ σοβαρά! Σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση τίποτα δεν είναι «κλειδωμένο» κι όλα μπορεί να αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Επειδή δεν συνηθίζεις να επικροτείς ούτε την προκλητικότητα, ούτε και τις «ψυχρές» τεχνοκρατικές προσεγγίσεις, το πιθανότερο τελικά είναι να... σηκώσεις τα χέρια ψηλά απέναντι σε «άκομψες» συμπεριφορές, προερχόμενες μάλιστα από πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην ζωή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να «θίξει» και τις οικονομικές ισορροπίες σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο, φαίνεται πως προσπαθεί να «σπάσει» τις άμυνες σου με μάλλον αδόκιμο τρόπο αλλά επειδή ουσιαστικά πρόκειται για ένα «παιχνίδι», ας μην... απορείς, ούτε βέβαια να στενοχωριέσαι για τις όποιες «μπηχτές».

ΛΕΩΝ
Γενικά

Την ίδια στιγμή που ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε ωθεί να διακριθείς, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κινηθείς με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο και στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι ή να σου συμβούν... απίθανα πράγματα σε ένα προγραμματισμένο!
Ερωτικά
Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σου, τότε μάλλον θα... χάσεις, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδια σου. Αν όμως αφεθείς στην «ροή» των καταστάσεων, τότε σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Από την μια πλευρά, μπορεί να αιφνιδιαστείς από μια απρόβλεπτη εξέλιξη στην δουλειά ή τα οικονομικά σου, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις ρότα, αξιοποιώντας δεδομένα που δεν υπήρχαν μέχρι χθες. Ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια καταλυτική αποκάλυψη. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.
Ερωτικά
Από πού να αρχίσεις και που να... τελειώσεις! Αν όμως θες να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές που υπαγορεύονται από μια διάθεση πειραματισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι περισσότερο είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαφές με άτομα ή φορείς, που ασχολούνται με κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο.
Ερωτικά
Η ικανότητά σου να «παντρεύεις» φαινομενικά ασύμβατες καταστάσεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμοστεί και στον... εαυτό σου! Ίσως μάλιστα η έλλειψη κοινών σημείων να είναι κι αυτή που θα προσδώσει στην σχέση σου ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Καλό είναι να παρακάμψεις τις όποιες εμμονές και την «στοχοπροσήλωσή» σου, αφού ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με μια απότομη αλλαγή των δεδομένων, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν καινοτόμες αντιλήψεις και μπορούν να συνεισφέρουν θετικά σε μια υπόθεση σου.
Ερωτικά
Ένα καλλιεργημένο πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή με τα επιχειρήματά του κι από την στιγμή που έχεις κι εσύ τα δικά σου, μένει να διαπιστώσεις αν αυτό το ιδεολογικό «φλερτ» θα έχει και συνέχεια επί... κλίνης!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να αναδείξει τόσο τις αρετές, όσο και τα ελαττώματα σου κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις προσπάθησε να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε τελικά να πετύχεις τους στόχους σου αλλά και να κερδίσεις την εκτίμηση εκείνων των «χορηγών», που έχουν λόγο στα επαγγελματικά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις» κάνοντας από κοινού κάποια καινούρια πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία, που θα έχει απρόσμενη όσο και ραγδαία εξέλιξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Όσο κι αν κάποιοι/ες στο άμεσο περιβάλλον σου προσπαθούν να σε... μπερδέψουν σπέρνοντας «καινά δαιμόνια», εσύ μπορείς να βασιστείς στις οργανωτικές ικανότητες αλλά και στις διοικητικές σου αρετές, ώστε όλα να βρουν τον δρόμο τους και να πάει «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι ή το γραφείο σου.
Ερωτικά
Μια επαγγελματική ή φιλική συνάντηση μπορεί να αποκτήσει απρόσμενα έναν πιο «προσωπικό» χαρακτήρα, το πιθανότερο όμως είναι κάθε ερωτική διάθεση να εξαντληθεί τελικά σε ανταλλαγή... φιλοφρονήσεων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Επειδή είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου αλλά και σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, καλό είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς, πριν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις πολιτική και προτεραιότητες στις συνεργασίες σου.
Ερωτικά
Η διάθεση σου ή μια φιλική προτροπή να δοκιμάσεις κάτι νέο μπορεί να σε παρασύρει να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ένα «παιχνίδι» λάβει διαστάσεις που δεν «μαζεύονται» εύκολα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Μια ξαφνική εξέλιξη μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμα σου, προκειμένου να ανταποκριθείς στα νέα δεδομένα, τελικά όμως φαίνεται να... αξίζει τον κόπο! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στην δουλειά σου ή να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα σου επιτρέψουν να κινηθείς πιο ανεξάρτητα.
Ερωτικά
Οι ποικίλες προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, δεν σε αφήνουν να... αγιάσεις! Νέοι, γέροι, ρομαντικοί ή πραγματιστές, πλούσιοι και φτωχοί, όλοι ζητούν την εύνοια σου κι εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτόν/ην που σου ταιριάζει.
Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!