GOSSIP

Η Bella Hadid είναι μία ακόμα υπέρμαχος του κινήματος «Free the nipple» [εικόνες]

Το διάσημο μοντέλο εξηγεί τους λόγους που υποστηρίζει το συγκεκριμένο φεμινιστικό κίνημα με συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour.

Πριν λίγες μέρες είδαμε την Kendall Jenner να φοράει ένα midi φόρεμα στο χρώμα του δέρματος και με μια πρώτη ματιά φαινόταν σχεδόν γυμνό. Μάλιστα, το  συγκεκριμένο φόρεμα ήταν see through σε όλο το μήκος του και όχι μόνο στην περιοχή του στήθους, συνεπώς δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία των περαστικών και των πελατών του εστιατορίου The Villa, στο οποίο είχε πάει για φαγητό.

Το 20χρονο μοντέλο, σε σχέση με τις υπόλοιπες αδελφές της, δεν προκαλεί συχνά με την παρουσία και τις δηλώσεις της. Το ενδιαφέρον, όμως, κίνησαν οι τελευταίες της αναφορές στο κίνημα Free the Nipple, το οποίο έμπρακτα υποστηρίζει. Ένα φεμινιστικό κίνημα που είναι εναντίον του σουτιέν και θέλει το στήθος να είναι εκτεθειμένο.

Η Bella Hadid είπε στο γυναικείο περιοδικό όταν ρωτήθηκε για το κίνημα Free The Nipple. «Όλη μου η οικογένεια είναι Ευρωπαίοι. Πάντα ήμασταν πολύ άνετοι με τα σώματά μας» και συνεχίζει: «Μου αρέσει το ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι θηλυκές αλλά και δυναμικές. Ξέρεις, free the nipple! Δεν υπάρχει θέμα αν δεν θέλεις να δείξεις το σώμα σου με αυτόν τον τρόπο. Αλλά αν μία γυναίκα θέλει να δείξει το σώμα της, την υποστηρίζω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!