GOSSIP

H S.J.Parker μιλάει για φεμινισμό και ισότητα μεταξύ των δύο φύλων [εικόνες]

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί και έχει τίτλο Divorce, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Δώδεκα χρόνια μετά το «Sex and the City», η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο απ' ότι την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η 51χρονη ηθοποιός υποδύεται την Frances, μια γυναίκα που αρχίζει ξαφνικά να επανεκτιμά τη ζωή της και τον γάμο της, με συμπρωταγωνιστή της τον Thomas Haden Church ως Robert.  Στον ρόλο των φιλενάδων της Frances θα δούμε τη Molly Shannon και την Talia Balsam.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο γυναικείο περιοδικό είπε την άποψη της για τον γάμο «Για μένα τα πάντα είναι να επενδύεις στον άλλο άνθρωπο και είναι σημαντικό το τι περιμένεις από αυτό τον άνθρωπο». Η ηθοποιός δήλωσε επίσης πως δεν είναι φεμινίστρια, αλλά πιστεύει στην ισότητα και στις γυναίκες. «Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν πάρα πολλά ακόμα για να μπορούμε να μιλάμε για ισότητα, δεν θέλω όμως να τα διαχωρίζω. Θέλω απλά να υπάρχει ίση μεταχείριση για όλους» Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την διαφορά στις πληρωμές που γίνονται ανάμεσα στα δύο φύλα. «Οι γυναίκες πρέπει να πληρώνονται για όλα αυτά που προσφέρουν. Να μην υπάρχει καμιά διαφορά και να ξεπεραστούν αυτές οι παλαιών αρχών ιδέες».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!