GOSSIP

O Ronaldo ναι μεν παίζει καλή μπάλα αλλά οι φάρσες του είναι γελοίες [βίντεο]

O Πορτογάλος άσσος του ποδοσφαίρου θέλησε να μας δείξει πως είναι άσσος και στις φάρσες με μάλλον απογοητευτικά αποτελέσματα.

Ο Cristiano βρίσκεται για διακοπές στις ΗΠΑ, και θέλησε να στήσει μια φάρσα στους φίλους του και επειδή ο ίδιος προφανώς πίστεψε πως ήταν πολύ αστεία (μόνο αυτός πιστεύει κάτι τέτοιο) αποφάσισε να την μοιραστεί και με όλο τον πλανήτη μέσω instagram. 
Στο βίντεο που θα δείτε ο Cristiano, στήνει... καρτέρι στους φίλους του έξω από την πόρτα του ασανσέρ της σουίτας του ξενοδοχείου τους και προσποιείται πως είναι αστυνομικός και μόλις η πόρτα ανοίγει τους ρίχνει φως στα πρόσωπά τους με έναν φακό. Ο ίδιος ο Cristiano γελάει (μόνο αυτός) ενώ οι φίλοι του μοιάζουν απολύτως αμήχανοι καθώς μάλλον δεν έχουν καταλάβει το αστείο (και όχι άδικα). Το βίντεο το πόσταρε ο ίδιος ο Cristiano με το σχόλιο "Police is the building" από όπου προφανώς απουσιάζει η λεξούλα in (δηλαδή "μέσα") γιατί αλλιώς απλά διαβάζεται ως η ακατάληπτη φράση "η αστυνομία είναι το κτίριο". Μήπως να ασχοληθεί περισσότερο με την μπάλα (κάποιοι αμφισβητούν ακόμα και τη δεινότητά του στο ποδόσφαιρο) και να αφήσει σε ησυχία τους φίλους του και τις φάρσες;
 

 

A video posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Aug 2, 2016 at 8:59pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!