GOOD LIFE

Η νέα διαφήμιση των ξενοδοχείων Hilton έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις [εικόνα]

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί από τη νέα διαφήμιση των ξενοδοχείων Hilton με πρωταγωνιστές δύο gay άνδρες αγκαλιά σε ένα από κρεβάτια του ξενοδοχείου.

Ο Οργανισμός American Family Association είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και επιδραστικούς στις ΗΠΑ. Στο στόχαστρό του βρίσκονται αυτή τη φορά το περιοδικό Travel + Leisure και η μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton, εξαιτίας της νέας καμπάνιας που προωθούν. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Το Hilton σόκαρε τους αναγνώστες με την τοποθέτηση ολοσέλιδης διαφήμισης με πρωταγωνιστές  δύο άνδρες στο κρεβάτι – μαζί. Αν είχε διαφημιστεί με δύο άνδρες να παίζουν τένις ή να γευματίζουν μαζί θα ήταν λογικό. Το Travel + Leisure  δεν είναι gay περιοδικό που αποστέλλεται απευθείας σε σπίτια ομοφυλοφίλων, αλλά βρίσκεται σε πολλούς δημόσιους χώρους, όπως ιατρεία και αίθουσες αναμονής».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο όμιλος των ξενοδοχείων έδωσε τις δικές του απαντήσεις αναφέροντας ότι είναι μία παγκόσμια εταιρεία, με πελάτες διαφορετικών πολιτισμών, που δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους και πως είναι υπερήφανοι που απεικονίζουν και να παρουσιάζουν την ποικιλομορφία των επισκεπτών τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!