VIRAL

Βίντεο από πάρτυ σε σκάφος προκαλεί σάλο και οργή

Ένα βίντεο που δείχνει Βρετανούς τουρίστες να διασκεδάζουν πάνω σε ένα σκάφος, κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και προκαλεί οργή.

Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο Facebook, αλλά στην πορεία σβήστηκε, ενώ πλέον κυκλοφορεί ευρέως στο twitter. Το βίντεο δείχνει τουρίστες να χορεύουν πάνω σε ένα σκάφος και ο DJ ακούγεται να λέει από το μικρόφωνο: "θα ήθελα να κάνετε ησυχία και να δείξετε σεβασμό γιατί θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Συρίας" και στην πορεία, αντί για τον εθνικό ύμνο, ξεκινά το χορευτικό τραγούδι Runaway (U & I)  των Galantis, του οποίου οι στίχοι αναφέρουν "“I wanna run away. I wanna run away. Anywhere out this place. I wanna run away”, δηλαδή θέλω να τρεξω μακριά από εδώ, οπουδήποτε μακριά από αυτό το μέρος. 
Το βίντεο προκάλεσε την οργή χρηστών του Διαδικτύου που βρίσκουν τουλάχιστον απαράδεκτο κάποιοι να διασκεδάζουν και να χλευάζουν το δράμα των προσφύγων από τη Συρία και μάλιστα, αν και επισήμως δεν έχει διαπιστωθεί που τραβήχτηκε το βίντεο, κάποιοι εικάζουν πως ίσως έχει γυριστεί στη Μεσόγειο, δηλαδή στην ίδια θάλασσα, όπου έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες πρόσφυγες στην προσπάθειά τους να μεταβούν στην Ευρώπη και μακριά από τον πόλεμο στη χώρα τους. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!