GOSSIP

H Pippa παντρεύεται αλλά η Kate Middleton μάλλον δεν θα είναι παράνυφός της

Με το που μαθεύτηκε πως η Pippa Middleton αρραβωνιάστηκε τον πολυκατομμυριούχο James Matthews, άρχισαν και οι εικασίες για το ποιός θα είναι ο ρόλος της αδελφής της Kate, στον γάμο που φαίνεται πως θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός του 2017.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Pippa είπε το ναι στην πρόταση γάμου του συντρόφου της (της πρόσφερε ένα υπέροχο δαχτυλίδι σε μία ρομαντική βόλτα στη λίμνη του εθνικού πάρκου Lake District) και αμέσως η αδελφή της και Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton δήλωσε κατενθουσιασμένη με την είδηση.
Ωστόσο όλοι σχολιάζουν πως μπορεί οι δύο αδελφές (που είναι πολύ αγαπημένες) να ήθελαν η μία να κάνει την παράνυφο της άλλης (η Pippa ήδη το έκανε με μεγάλη επιτυχία στον πριγκιπικό γάμο της Kate) αλλά το πιθανότερο είναι πως η Kate θα αποφύγει να έχει ενεργό ρόλο στον γάμο της αδελφής της και θα πάει ως απλή καλεσμένη.
Και ο λόγος; Μα γιατί στην ουσία η Kate είναι πιθανά η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας και ό'τι και να κάνει θα επισκιάσει τον γάμο της αδελφής της.
Επίσημα το πρωτόκολο του παλατιού δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο (τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί ακόμα κάτι) αλλά όλοι στοιχηματίζουν πως η παρουσία της Kate και του πρίγκιπα William στον γάμο θα είναι διακριτική. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που θυμίζουν πως η Kate έχει κάνει πολλές καινοτομίες ως μέλος της βασιλικής οικογένειας (π.χ. έγινε εξώφυλλο στη Vogue) και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Πάντως εμείς πολύ θα θέλαμε να δούμε τουλάχιστον τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, ως παρανυφάκια στον επερχόμενο γάμο. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!